Πέμπτη , 9 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Για πρώτη φορά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στη διεθνή έκθεση «ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2023»

Διεθνής Έκθεση τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης «ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2023»

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε για πρώτη φορά στη διεθνήέκθεση τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης «ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2023», πουπραγματοποιήθηκε από τις 11 έως τις 15 Ιανουαρίου 2023, στο εκθεσιακόκέντρο Metropolitan Expo στην Αττική.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ήταν η μόνη Περιφέρεια που συμμετείχε στηνεν λόγω έκθεση, υποστηρίζοντας ενεργά τις 5 επιχειρήσεις που παρουσίασαντα προϊόντα τους στους εμπορικούς επισκέπτες της έκθεσης, πουαναζητούσαν νέα προϊόντα και συνεργασίες στον ευρύτερο κλάδοτωντουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης.

Η έκθεση ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ έδωσε στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις της ΠεριφέρειαςΣτερεάς Ελλάδας την δυνατότητα να παρουσιάσουν προτάσεις, προϊόντακαι λύσεις, ώστε οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου να εξοπλιστούναποτελεσματικά για την επερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν. Πρόκειται γιαμιαιδιαιτέρως σημαντική έκθεση, καθώς ο κλάδος του τουρισμού αποτελεί εδώκαι δεκαετίες τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας, προσφέρονταςεπιχειρηματική διέξοδο στο εμπόριο χονδρικής και λιανικής που σχετίζεται μετην εν λόγω αγορά. Το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ), συντόνισε την συμμετοχή και την παρουσία των εκθετών με άρτιο τρόπο, ούτως ώστε να μπορέσουνναπροωθήσουν τα προϊόντα τους στους επισκέπτες μέσα σε ένα άκρωςανταγωνιστικό περιβάλλον.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Ευάγγελος Κούκουζας δήλωσε:

«Για πρώτη φορά συμμετείχαμε στην έκθεση «Παρουσίες2023» και είμαστε υπερήφανοι για τους επιχειρηματίες μας, καθώς γιαακόμαμια φορά φάνηκαν σπουδαίοι πρεσβευτές της επιχειρηματικότητας τηςΠεριφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός στηρίζει νέεςδράσεις, διευρύνοντας τους τομείς που εντάσσονται στον εκθεσιακόσχεδιασμό της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.

Συνεχίζουμε αταλάντευταναενισχύουμε οικονομικά την συμμετοχή επιχειρήσεων σε μεγάλα εκθεσιακάγεγονότα, για την ανάπτυξη συνεργασιών και συμπράξεων που θα ωφελήσουντην κοινωνία μας»

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το άλογο και ο αναβάτης δαμάζουν τα κύματα στον Πλατανίτη Ναυπάκτου

Ένα εντυπωσιακό βίντεο με τον πρόεδρο της κοινότητας Μαμουλάδας Χρήστο Κόγκο που είναι γνωστή αγάπη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *