Σάββατο , 4 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στη Λάρισα ο Χρ. Σταϊκούρας – “Έρχεται μείωση της ανεργίας και νέα αύξηση του κατώτατου μισθού”

Ο λαμιώτης Υπουργός Οικονομικών ήταν ο επίσημος καλεσμένος στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Θεσσαλίας, στη Λάρισα.

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας παραβρέθηκε  το βράδυ της Παρασκευής 20/1/2023 στη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Θεσσαλίας, στη Λάρισα.

Ο κ. Σταϊκούρας στις δηλώσεις ανέφερε:

«Να συνεχίσουμε να στηρίζουμε όσο πιο γενναία αλλά ρεαλιστικά νοικοκυριά και επιχειρήσεις και να επιτυγχάνουμε υψηλούς ρυθμούς οικονομικής μεγέθυνσης , να δημιουργούνται νέες θέσεις απασχόλησης και να ενισχύεται η κοινωνική συνοχή».

Για το 2023 και 2024 σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, πρόσθεσε ο Υπουργός Οικονομικών, «αναμένεται ρεκόρ αύξησης επενδύσεων μεταξύ όλων των άλλων ευρωπαϊκών χωρών, με συρρίκνωση της ανεργίας και σταθερά δημοσιονομικά» ενώ διαβεβαίωσε πως έρχεται νέα αύξηση του κατώτατου μισθού.

Ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Γιώργος Ρουπακιάς με τη σειρά του ευχήθηκε για το νέο έτος κι ευχαρίστησε τον Υπουργό για την αποδοχή της πρόσκλησης ενώ μετέφερε την αισιοδοξία του για τη συνέχιση των προσπαθειών των Θεσσαλικών επιχειρήσεων να ανταπεξέλθουν «στο ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον που προκάλεσε ο ενεργειακός πληθωρισμός».

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εγκαινιάζεται το νέο κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν παρουσία του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχου Γεώργιου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *