Σάββατο , 28 Ιανουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Για τα προβλήματα υποστελέχωσης στο Νοσοκομείο Καρπενησίου και το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων τοποθετείται το ΚΚΕ

Για τα προβλήματα υποστελέχωσης στο Νοσοκομείο Καρπενησίου και το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων τοποθετείται η Κομματική Οργάνωση Ευρυτανίας του ΚΚΕ, με σχόλιό της στο οποίο επιλέξει αναφέρει:

«Η τρομερή υποστελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου και του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας, έχει φτάσει στο απροχώρητο. Επιδεινώθηκε και οξύνθηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια, ως συνέπεια της πολιτικής που θεωρεί την υγεία του λαού εμπόρευμα και την στήριξη της Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας περιττό έξοδο. Απαξιώνουν χρόνια τώρα την δημόσια Υγεία και Πρόνοια στρώνοντας το χαλί για την ολοκληρωτική ιδιωτικοποίηση.

Όλοι όσοι τα προηγούμενα χρόνια καταγγέλλαμε αυτή την κατάσταση συκοφαντηθήκαμε ως «εχθροί του νοσοκομείου», «ψεύτες» και άλλα φαιδρά…

Μόνη φροντίδα των διοικητών και των τοπικών εκπροσώπων της κυβέρνησης όλα αυτά τα χρόνια είναι να κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί και να μπαλώνουν τα κενά με συμβασιούχους-όμηρους. Όμως, τα «μεγαλεπήβολα σχέδια» και οι μεγαλοστομίες των κάθε λογής «παραγόντων» δεν μπορούν πια να κρύψουν τη γύμνια.

Ο λαός και η νεολαία της Ευρυτανίας πρέπει να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα και να καταδικάσουν στον δρόμο και την κάλπη τους εμπόρους της ελπίδας, που παίζουν κορώνα γράμματα την υγεία της λαϊκής οικογένειας για να αυγατίζουν τα κέρδη τους οι μεγαλοκαρχαρίες της ιδιωτικής υγείας.

Το ΚΚΕ θα καταθέσει ως αναφορά στην Βουλή το υπόμνημα του Συλλόγου Εργαζομένων του Θεραπευτηρίου και θα καταθέσει για τρίτη φορά την τελευταία τετραετία ερώτηση για την κατάσταση του ΓΝ Καρπενησίου».

www.evrytanikospalmos.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Νεός Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, ο Ταξίαρχος Καραχάλιος Γεώργιος

Ανακοινώθηκαν 27/1/2023 οι τοποθετήσεις – μετακινήσεις των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας Με βάση την ανακοίνωση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *