Ακολουθήστε μας στο facebook

Γιάννης Αποστόλου: “Με σταθερό βηματισμό υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας”

Ο Δήμαρχος Στυλίδας κ. Γιάννης Αποστόλου  τήρησε την προεκλογική του δέσμευση για ζωντανή μετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων και την υλοποίησε.

Αναφέρει σχετικά ο κ. Αποστόλου:

“Πιστοί στις αρχές μας για ελεύθερη και αδιάκριτη ροή των πληροφοριών και των απόψεων στην κοινωνία, που διασφαλίζεται με την πρόσβαση σε ποικίλη και αντικειμενική πληροφόρηση, πλέον ο δημότης μας εκμεταλλευόμενος την τεχνολογία, αποκτά κριτική άποψη για θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία, την οικονομία, το περιβάλλον , τον πολιτισμό …το μέλλον των παιδιών μας.

Η προεκλογική μας δέσμευση για ζωντανή μετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων προκειμένου για την πρόσβαση των δημοτών μας στην άμεση δημοκρατία ενημέρωσης και σε αξιόπιστες πηγές πληροφόρησης για τα θέματα και τις αποφάσεις των Δημοτικών συμβουλίων, έγινε πράξη.

Η δημιουργία ενημερωμένου και ενεργού πολίτη αποτελεί βασικό στόχο για την νέα δημοτική αρχή αλλά και για την εδραίωση μιας υγιούς κοινωνίας.

Ακολουθώντας τις παρακάτω  οδηγίες μπορεί κάθε πολίτης μας, εκμεταλλευόμενος την τεχνολογία, να παρακολουθεί σε ζωντανή σύνδεση τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Στυλίδας.”

 

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Βήχας με φλέματα: Η σωστή αντιμετώπιση 

Ο βήχας είναι ένα από τα πιο συχνά συμπτώματα παθήσεων του αναπνευστικού, ο οποίος χαρακτηρίζεται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *