Τρίτη , 23 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γιατί τέτοια αντιμετώπιση στον συμπληρωματικό φάκελο για την Σπερχειάδα να χαρακτηριστεί Μαρτυρική πόλη [ΒΙΝΤΕΟ]

 

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης στις 20/3/2024 υπήρξε ανακοίνωση του Προέδρου του Δ.Σ. σχετικά με τον συμπληρωματικό φάκελο του Δημήτρη Καραντζούνη για την Σπερχειάδα να χαρακτηριστεί Μαρτυρική πόλη.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. όπως είχε υποσχεθεί στην προηγούμενη συνεδρίαση (δείτε εδώ), θα είχε στείλει τον συγκεκριμένο φάκελο προς ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων για να συζητηθεί στην παρούσα συνεδρίαση.
Δυστυχώς ο Πρόεδρος έκανε άλλα ντ’ άλλων… Δεν έστειλε τίποτα από όσα υποσχέθηκε, δεν ενημέρωσε στην ουσία κανέναν και μοίραζε στο σώμα, μόνο την επιστολή του Δ. Καραντζούνη που συνοδεύει τον εν λόγω συμπληρωματικό φάκελο.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ευλόγως απάντησαν γιατί δεν έλαβαν τον φάκελο για να ενημερωθούν με τον Πρόεδρο να δίνει ευτελή δικαιολογία ότι δήθεν είναι ένας τόμος 350 σελίδων, την στιγμή που έχει δοθεί ψηφιακά!

Με τα λίγα και πολλά όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο Δημήτρης Καραντζούνης είπε ότι δεν είναι Aνακοίνωση αλλά Eρώτηση και ζήτησε να μπει ως έκτακτο θέμα, γιατί ο Πρόεδρος δεν το έβαλε ως τακτικό όπως είχε υποσχεθεί. Το έκανε μόνο ως απλή ανακοίνωση και με τους Συμβούλους να μην έχουν ενημερωθεί….

Ο Πρόεδρος απάντησε ότι όταν συνεδριάσει η ειδική Επιτροπή θα λάβει την απάντηση του! Μία Επιτροπή που δεν έχει συνεδριάσει ποτέ και ακόμη και ο φάκελος που κατατέθηκε στο Υπουργείο δεν είναι της Επιτροπής αλλά δύο ατόμων, το ένα εκτός επιτροπής το οποίο την ίδια μελέτη την έχει καταθέσει ως πτυχιακή εργασία (υπάρχει αναρτημένη στο διαδίκτυο)….

Ο Δ. Καραντζούνης διάβασε την επιστολή του προς το σώμα και την επόμενη ημέρα (21/3/2024) την κατέθεσε για πρωτόκολλο στον Δήμο (επισυνάπτεται)

Η αρμόδια Επιτροπή εδώ και τρείς μήνες και πέντε μέρες δεν έχει απαντήσει, ούτε το Δ.Σ για αυτό και η ερώτηση του Δ. Καραντζούνη προς απάντηση.
Ύστερα από πολλά και μετά από συζήτηση και διευκρινίσεις , αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. στην επόμενη συνεδρίαση του θα μπει ως τακτικό θέμα αφού ενημερωθούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Ο κ. Καραντζούνης προέβη σε επισημάνσεις που δυστυχώς ο Πρόεδρος του Δ.Σ. δεν τον άφησε να ολοκληρώσει λόγω τακτικής τους.

Στην συνέχεια απέστειλε (26/3/2024) ο κ. Καραντζούνης νέα επιστολή με τις επισημάνσεις που δεν ακούστηκαν. (επισυνάπτεται)

Διαβάστε τις επιστολές και δείτε το βίντεο από όσα ειπώθηκαν για ένα τόσο σοβαρό θέμα που οι αρμόδιοι δείχνουν αδιαφορία, αλλά προεκλογικά ο Δήμαρχος το εκμεταλλεύτηκε προς όφελος του και κέρδισε τις εκλογές…. Ποιο, τον χαρακτηρισμό της Σπερχειάδας ως Μαρτυρική πόλη…

Θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις στην επόμενη συνεδρίαση.

 

Οι εν λόγω επιστολές:

 

 

 

 

________________________________

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Προκήρυξη για «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης» από τον Δ. Τρικκαίων – Τι προβλέπει…

Αναλυτικά η ανακοίνωση Εκδόθηκε από τον Δήμο Τρικκαίων η προκήρυξη για τον «Συμπαραστάτη του Δημότη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *