Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γιώργος Τράγκας: Δεσμεύτηκε η περιουσία της συζύγου του και δύο συνεργατών του

Νέες  εξελίξεις στην έρευνα για την μεγάλη  περιουσία του εκδότη-δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα.

Σύμφωνα με τον Alpha δεσμεύεται και η περιουσία της συζύγου του Γιώργου Τράγκα και ξεκινά μια παράλληλη έρευνα και για τα δικά της οικονομικά της στοιχεία.

Η Αρχή για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος δέσμευσε, συνολικά την περιουσία της συζύγου του Γιώργου Τράγκα και θα γίνει έρευνα και για το πόθεν έσχες της και αν είναι ακριβείς οι δηλώσεις που έχει υποβάλει, όπως αναφέρει το newsit.gr.

Η δέσμευση της περιουσίας της Μαρίας Καρρά δεν αφορά τα περιουσιακά στοιχεία και τα ακίνητα της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα. Πρόκειται δηλαδή για την ατομική περιουσία της συζύγου του.

Οπως ανέφερε ο Alpha, o επικεφαλής της Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η χήρα του εκδότη και δημοσιογράφου είχε ενεργή συμμετοχή στην απόκτηση χρημάτων. Δηλαδή γνώριζε και συμμετείχε στα πάντα, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Παράλληλα έχουν δεσμευτεί και οι περιουσίες δύο συνεργατών του Γιώργου Τράγκα. Πρόκειται για δύο Έλληνες μια γυναίκα και ένας άνδρας και είχαν συμμετοχή σε εταιρίες και σε μία από αυτές ήταν μέλη του ΔΣ.

Δήλωναν επιχειρηματίες χωρίς δραστηριότητα και συμμετείχαν σε εταιρίες που άνοιγαν και έκλεισαν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

Πηγή: newsit.gr

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να προωθήσει τη συνεργασία της με την Αλβανία σε διάφορους τομείς κοινού ενδιαφέροντος

Έτοιμοι να βοηθήσουμε την Αλβανία με κάθε δυνατό τρόπο». Η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να προωθήσει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *