Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γιώργος Τράγκας: Ο γιός του μήνυσε την μητριά του, Μαρία Καρρά – Δεσμευμένη η περιουσία-μαμούθ

Μήνυση για απιστία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο γιος του Γιώργου Τράγκα, Γιάννης, κατέθεσε μήνυση στην ελληνική Δικαιοσύνη σε βάρος της χήρας Μαρίας Καρρά, ενός Ελβετού δικηγόρου από τη Γενεύη και μιας συμβολαιογράφου στο Μονακό, για απιστία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο  Γιάννης Τράγκας, κατηγορεί τη μητριά του, τον Ελβετό δικηγόρο ο οποίος είναι μαζί με έναν Έλληνα συμβολαιογράφο συνεκτελεστές της διαθήκης του αποβιώσαντος δημοσιογράφου, ότι την ώρα που η περιουσία – μαμούθ του Γιώργου Τράγκα έχει δεσμευθεί και όλα τα στοιχεία, έχουν μπει στο μικροσκόπιο των ελεγκτών της Αρχής Καρταπολέμησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα, ο Ελβετός δικηγόρος ουσιαστικά …βάζει χέρι, στα χρήματα και πληρώνει υποχρεώσεις που δεν άπτονται κληρονομικών ζητημάτων αλλά εξυπηρετούν τα προσωπικά έξοδα της κυρίας Καρρά.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει, έχουν δοθεί 320.000 ευρώ μέσα σε ένα χρόνο για δαπάνες που αφορούν από έξοδα σε ακίνητα στο Μονακό όπου διαμένει μόνιμα η χήρα Τράγκα, για ακίνητα στην Αμερική, μέχρι χρήματα για πάρκινγκ στο Μονακό, συντήρηση της Bentley και της Rolls Royce που διαθέτει η Μαρία Καρρά, συντήρηση και χημικά πισίνας στην εξοχική κατοικία του Σεν Τροπέ αλλά και την αμοιβή του Ελβετού δικηγόρου η οποία ξεπερνά το ποσό των 100.000 ευρώ και όπως αναφέρεται στο δικόγραφο ο συνεκτελεστής της διαθήκης από τη Γενεύη «πλήρωσε τον εαυτό του!»

Η μήνυση του κ. Τράγκα, που έχει στη διάθεση της και αποκαλύπτει το newsit.gr, κατετέθη στις 30/11/2023 ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, οι τρεις εγκαλούμενοι:

«Τέλεσαν σε βάρος μου την πράξη της Απιστίας σε κακουργηματική μορφή ζημιώνοντας την περιουσία της οποίας είμαι συγκληρονόμος τουλάχιστον κατά 307.519,60€. […]. ‘Εχουν διαπράξει από κοινού και το αδίκημα της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα δεδομένου ότι με τη χρήση του χρηματοπιστωτικού συστήματος επιχείρησαν να προσδώσουν νομιμοφανή υπόσταση σε χρηματικά ποσά που ήταν απόρροια του κακουργήματος της.

 

Πηγή: newsit.gr

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ιδιοκτήτης αλόγου καταδικάστηκε για κακοποίηση του ζώου

Μετά από αναβολές και καθυστερήσεις εκδικάστηκε η υπόθεση του υποσιτισμένου αλόγου με το όνομα Σοφία, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *