Σάββατο , 10 Ιουνίου 2023

Γλύφα: Μεγάλη η ανταπόκριση των κατοίκων στις δωρεάν εξετάσεις από τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας

 

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων της κοινότητας της Γλύφας στο κάλεσμα του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας και του Δήμου Στυλίδας για δωρεάν εξετάσεις από γιατρούς 9 συνολικά ειδικοτήτων.

Την Κυριακή, 07 Μαϊου 2023, στο πλαίσιο της δράσης «Πρόληψη παντού», πολλοί δημότες βρέθηκαν στο Κοινοτικό Γραφείο της Γλύφας, όπου εθελοντές γιατροί ( Γενικός Ιατρός, Παθολόγος, Καρδιολόγος, Ακτινολόγος, Ορθοπεδικός, Ουρολόγος, Χειρουργός, Οφθαλμίατρος και Πνευμονολόγος), τους παρείχαν δωρεάν ιατρική φροντίδα.

Η Δήμαρχος Στυλίδας δήλωσε σχετικά:

«Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ και θερμά συγχαρητήρια στον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας, που μπροστά στο πρόβλημα της έλλειψης, πολλές φορές και της στοιχειώδους, ιατρικής περίθαλψης σε μικρά και απομακρυσμένα χωριά της Φθιώτιδας, επεμβαίνει και προσφέρει λύσεις με δράσεις σαν την εν λόγω. Ευχαριστώ θερμά και τον αντιδήμαρχο Στυλίδας κ. Γιάννη Πρεμέτη, καθώς και τον πρόεδρο της κοινότητας Γλύφας κ. Στέργιο Παπακωνσταντίνου, για την πολύτιμη βοήθειά τους στη διοργάνωση της δράσης. Αναμένουμε με χαρά την επόμενη επίσκεψη των εθελοντών γιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας και σε άλλη μακρινή περιοχή του Δήμου Στυλίδας, και τους διαβεβαιώνουμε πως στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθειά τους, σε κάθε δράση και πρόγραμμα ιατρικής περίθαλψης και πρόληψης, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το μεγάλο και πολύτιμο έργο που προσφέρουν».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γραφείο Πρωθυπουργού: “Δεν υπήρξε επίσκεψη του κ. Ιμπραήμ Καλίν στην Ελλάδα”

  Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Ι. Σαρμά Ενημέρωση, με απόδοση σε «κυβερνητικές πηγές» …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *