Breaking News
[φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ]

Γρ. Δημητριάδης για την ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της “Ομάδας Αλήθειας”: “Δεν φοβίζουν και δεν τρομοκρατούν κανέναν”

“Δεν θα υποκύψουμε σε καμία απειλή, ούτε των ανώνυμων κουκουλοφόρων ούτε των εντολέων τους” υπογραμμίζει ο  Γρηγόρης Δημητριάδης

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού,  Γρηγόρης Δημητριάδης με ανάρτησή του αναφέρεται  στην ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της “Ομάδας Αλήθειας”.

Διαβάστε την  ανάρτηση του κ. Γρηγόρη Δημητριάδη:

«Την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της «Ομάδας Αλήθειας» ανέλαβαν οι «Πυρήνες Άμεσης Δράσης», οι οποίοι με στοχοποιούν προσωπικά από την πρώτη κιόλας παράγραφο της προκήρυξής τους.

Είναι μάλιστα η δεύτερη φορά που η συγκεκριμένη οργάνωση με βάζει στο στόχαστρο, με πρώτη την επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό σε οικία της Ελίζας Βόζενμπεργκ.

Η απάντηση σε όλους αυτούς είναι ξεκάθαρη: δεν φοβίζουν και δεν τρομοκρατούν κανέναν. Ό,τι ισχύει για τους φίλους μου της Ομάδας Αλήθειας ισχύει και για μένα. Θα συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε και δεν θα υποκύψουμε σε καμία απειλή – ούτε των ανώνυμων κουκουλοφόρων ούτε των εντολέων τους».

Δες επίσης

Επεισόδια στην πορεία για τη μνήμη του Aλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ του Σαββάτου, επεισόδια σημειώθηκαν στην πορεία στο κέντρο της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *