Πέμπτη , 9 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γρηγόρης Λέων για Αλέξη Κούγια: Δεν θα ανεχτώ πια καμία συκοφαντία

Επίθεση στον Γρηγόρη Λέων έκανε νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας στην «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον γνωστό ιατροδικαστή να του απαντά μέσω της ίδιας εκπομπής. Ο ποινικολόγος σχολίασε το tweet του κ. Λέων στο οποίο έγραφε «αν υπήρχε ιατροδικαστής για την απώλεια ηθικής θα έλεγε ότι η ηθική χάθηκε από έγκλημα και όχι εξ’ αμελείας».

«Θα πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη ο κ. Λέων, ο οποίος δεν θέλει να κάνει καριέρα ιατροδικαστή […]. Έγκριτος δεν κατάλαβα πώς είναι. Έγκριτος είναι κάποιος όταν γίνονται δεκτές οι απόψεις του. Σε κάθε υπόθεση που τον χρησιμοποίησαν δεν έγινε ποτέ δεκτή η άποψή του […] Επιτέλους, θα απαντήσει στο εξώδικο που του έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου;» δήλωσε ο δικηγόρος στο MEGA.

Ακούστε όσα είπε για τον ιατροδικαστή μετά το 7:33:

Ο κ. Λέων ξεκαθάρισε πως δεν θα ανεχτεί πλέον καμία συκοφαντία σε βάρος του. «Στο tweet αυτό μπορούν να απαντήσουν οι άνθρωποι που αισθάνονται ότι τους αφορά. Έκανα μία γενική διατύπωση στον δημόσιο διάλογο. Είμαι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν μιλάω για τον εαυτό μου, παρότι καθημερινά δίνω αγώνα, όπως και οι συνάδελφοί μου, για την ιατροδικαστική επιστήμη και για να υποστηρίξουμε επιστημονικά τη δικαιοσύνη», σχολίασε αρχικά ο Γρηγόρης Λέων.

«Η απώλεια ηθικής πηγαίνει σε αυτούς που τους αφορά, σε όσους αναγνωρίζουν τον εαυτό τους. Δεν θα ανεχτώ από εδώ και πέρα καμία συκοφαντία. Σέβομαι ηλικίες, σέβομαι τα πάντα, πρέπει όμως να λάβουν τέλος κάποια πράγματα», κατέληξε.

www.newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Οικόσφαιρα: “Να κηρυχθεί διατηρητέος ο υδατόπυργος Καρδίτσας καθώς και αρκετοί άλλοι στο νομό μας”

Η ΟικόΣφαιρα συμβάλλοντας σε περιβαλλοντικά θέματα, καταθέτει σκέψεις και προβληματισμούς για τους υδατόπυργους και κυρίως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *