Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γύρος Καδμείας 2022: Με επιτυχία στέφθηκε ο τελευταίος αγώνας της Χρονιάς!!

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αγωνιστική χρονιά. Οι πάνω από 350 δρομείς που βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Θήβας, από διάφορες πόλεις της χώρας έτρεξαν και απόλαυσαν μια διαδρομή γύρω από τις επτά πύλες της αρχαίας Καδμείας.

Ο αγώνας – γιορτή διοργανώθηκε από τον Δημοτικό Οργανισμό Θήβας και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας και Μαραθωνοδρόμων Θήβας, ήταν δωρεάν και χωρίς ηλεκτρονική χρονομέτρηση αλλά περιλάμβανε πλήθος παροχών και δώρων για όλους του συμμετέχοντες δρομείς.

Μέσα στην διαδρομή πλήθος εθελοντών με το χαμόγελο στα χείλη ενθάρρυναν τη προσπάθεια των αθλητών και έδιναν έναν εορταστικό τόνο στον αγώνα γιορτή της πόλης.

Χαρακτηριστικό και ξεχωριστό όπως ταιριάζει σε μία ιστορική πόλη σαν την Θήβα ήταν το μετάλλιο τερματισμού που έπαιρνε ο κάθε αθλητής συμπληρώνοντας την διαδρομή των 5,5 χιλιομέτρων του αγώνα. Το μετάλλιο τερματισμού καθώς και τα έπαθλα των νικητών ήταν εμπνευσμένα από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας , ένα από τα ιστορικότερα μουσεία της χώρας.

Μετά τον τερματισμό, τους δρομείς τους περίμενε ένας πλούσιος μπουφές με τοπικά εδέσματα από καταστήματα της περιοχής.

Αποτελέσματα

Στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα, πρώτος έφτασε στην γραμμή τερματισμού ο Κωνσταντίνος Γκόρτζιας , δεύτερος ο Μάριος Πορίκας και τρίτος ο Ηλίας Τόλιας.

Στις γυναίκες, τις αντίστοιχες θέσεις κάλυψαν η Κορίνα Πορικού στην πρώτη θέση και την ακολούθησε η Στεφανία Μπενάκη και η Κατερίνα Κλεφτογιάννη στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο αγώνας Γύρος Καδμείας, διοργανώνεται από το 1978 και διεξάγεται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σηματοδοτώντας και το κλείσιμο της αγωνιστικής χρονιάς.

Κλείνοντας
Η διοργάνωση του αγώνα ευχαρίστησε το πλήθος των δρομέων και των εθελοντών για την συμβολή τους στον αγώνα και ανανέωσε το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά.

siriosfm.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

10 πολιτιστικές εκδηλώσεις θα διοργανωθούν το 2023 στην Π.Ε. Καρδίτσας με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Οι εκδηλώσεις που εγκρίθηκαν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας είναι οι εξής: -Εκδήλωση του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *