Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

H συνεδρίαση (2/7) της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Μακρακώμης…με δωρεές..

Απίστευτα πράγματα ακούσαμε και παρακολουθήσαμε στην συνεδρίαση  της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Μακρακώμης την Τρίτη 2/7/2024.

Στο 4ο θέμα  συζητήθηκε η αποδοχή  παραίτησης από επαγγελματία του δικαιώματος λήψης επιδικασθέντος ποσού.

Δηλαδή, επαγγελματίας που ήταν για αρκετά χρόνια στα δικαστήρια με τον Δήμο Μακρακώμης και τελικά θα του πλήρωνε δεδουλευμένα πολλών χιλιάδων ευρώ, τελικά έκανε μία υπεύθυνη δήλωση και  γνωστοποίησε ότι δεν τα θέλει να τα πάρει…

Και αυτό συμβαίνει αμέσως μετά το άρθρο του www.fonografos.net για το ότι ο Δήμος Μακρακώμης θα τακτοποιήσει οφειλές τους προς επαγγελματίες!(https://fonografos.net/featured/i-dimotiki-epitropi-tou-dimou-makrakomis-apofasise-na-plirosei-chrei-palioteron-eton-vinteo/)

Η Αντιπολίτευση έκανε ερωτήσεις σχετικά,  χωρίς όμως να λαμβάνει ικανοποιητικές απαντήσεις… Και με τον Δήμαρχο εμφανώς να θέλει να  «ξεπετάξει» το θέμα που δεν άφησε ούτε τον νομικό να ολοκληρώσει τις απαντήσεις του για ενημέρωση που ήθελε να δώσει για την υπόθεση… Παρακολουθείστε την στάση του και την … νευρικότητα να «λήξει» τη συζήτηση για το θέμα.

Μάλιστα ο www.fonografos.net,  όπως κάθε φορά, κατέγραφε την συνεδρίαση, ρώτησε  για το ποιο είναι το ποσό που γίνεται η συζήτηση, γιατί δεν το ανέφεραν και προσπαθούσαν να μην ακουστεί και αυτό ήταν στις 110.000€!!!

Δηλαδή μετά από τόσα  και ότι  βρέθηκαν νέα δεδομένα στην υπόθεση, ο ιδιώτης υπογράφει ότι δεν θέλει να πάρει τα 110.000€ που τα έχει δουλέψει και έτσι αποφάσισε το δικαστήριο ότι πρέπει να λάβει χρήματα, με την σύμφωνη γνώμη του Δικηγόρου του Δήμου Μακρακώμης, ο  οποίος  παραδεχόταν ότι το έργο έγινε και πρέπει να πληρωθεί ο συγκεκριμένος επαγγελματίας…

Όλα αυτά είναι τόσο ύποπτα και περίεργα που η κοινή λογική δεν μπορεί να τα  δεχθεί έτσι απλά…  Εύλογες υποψίες για ρεμούλα, γιατί κάτι, κάπως … στράβωσε…. μάλλον στην όποια συμφωνία  και μοιρασιά!!!

Να υπογραμμίσουμε ότι είναι ολοφάνερο πλέον, ότι αν δεν ήταν η κάμερα  του www.fonografos.net  , όλα αυτά θα είχαν περάσει … επί τροχάδην και τα χρήματα ο επαγγελματίας  θα τα είχε λάβει… Και οι δημότες δεν θα μάθαιναν ποτέ τίποτα από το παρασκήνιο… Για αυτό δεν θέλουν την κάμερα και προσπαθούν διαρκώς να στήνουν εμπόδια με κάθε μη νόμιμο και ανήθικο τρόπο! Δεν τους βολεύει  να καταγράφονται οι συνεδριάσεις τους και να σχολιάζουμε τις όποιες αποφάσεις,  τους χαλάει την …μαγιά… και την πολιτική μαγκιά της εξουσίας.

Ακούστε ακούστε σε ποιόν Δημοτικό Σύμβουλο αναφέρθηκε ο Νομικός  του Δήμου ότι είδε την παρατυπία, που δεν είδαν όλοι οι άλλοι πριν τόσο καιρό αιρετοί και υπηρεσίες, που είναι πάρα πολλοί για ένα τέτοιο τεράστιο ποσό! Τίποτα δεν μπορεί να είναι τυχαίο….

Στην περίπτωση που θα ασχολούνταν μετά κάποιοι γιατί θα καταλαβαίναν την ρεμούλα, το πολύ πολύ να έμπαιναν κλέφτες στο Δημαρχείο για να εξαφανίσουν τα αρχεία του Δήμου, όπως αυτό έχει γίνει… Ούτε γάτα ούτε ζημιά τότε για αυτούς…

Ένα άλλο θέμα που έγινε αναφορά ήταν για τα Σφαγεία Δυτικής Φθιώτιδας με τον  Δήμαρχο όμως να το αποφεύγει να αναφερθεί επί της ουσίας,  λέγοντας ότι θα έρθει ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο… Έχει και εκεί πολύ…ζουμί…

Το τελευταίο θέμα ήταν για μια δωρεά οικοπέδου στη Σπερχειάδα προς τον Δήμο, δείτε πως αχάριστα συμπεριφέρεται ο Δήμαρχος….

Θα επανέλθουμε τώρα δείτε τα δύο  βίντεο των συνεδριάσεων και εδώ είμαστε να τα λέμε γιατί τώρα καταλαβαινόμαστε….

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λήγει σήμερα η διορία για εξόφληση ή ρύθμιση οφειλών άνω των 150.000 ευρώ προς το Δημόσιο

Τις επόμενες ημέρες -μεταξύ τέλος Ιουλίου και αρχών Αυγούστου- θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των μεγαλοοφειλετών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *