Τρίτη , 21 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η 25η Ετήσια συγκέντρωση Κυνηγών Φθιώτιδας στο Περίβλεπτο

Η ενημέρωση από την διοργάνωση της 25ης Ετήσια συγκέντρωση Κυνηγών Φθιώτιδας στο Περίβλεπτο του Δήμου Μακρακώμης

Η κυνηγετική Κυριακή ήταν μια ιδέα που ξεκίνησε εδώ και είκοσι πέντε χρόνια. Σκέφθηκα ότι στο ωραίο χωριό μου όπως και η επωνυμία το μαρτυρεί ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟ είναι κατάλληλο να κάνουμε ένα αντάμωμα όλοι οι κυνηγοί της Φθιώτιδας και όλοι όσοι αγαπούν τη φύση και την ομορφιά.

Βέβαια τα προηγούμενα δύο χρόνια (2021 & 2022) η πανδημία COVID 19 δεν μας επέτρεψε να γίνει αυτή η όμορφη γιορτή.

Σήμερα μετά από συνεννόηση με τους λοιμωξιολόγους, οι οποίοι μου έδωσαν το πράσινο φως ότι θα μπορούσε να γίνει η εορτή αυτή όπως και άλλες υπαίθριες εκδηλώσεις, π.χ. Καρναβάλι Πατρών και άλλες εορταστικές συνάξεις.

Με τους κυνηγετικούς συλλόγους του Νομού μας και πλήθος κόσμου – περί τα 850 άτομα – κόβουμε την καθιερωμένη πίτα μας. Η γιορτή αυτή γίνεται την τελευταία Κυριακή του Φεβρουαρίου και μας δίνετε η ευκαιρία να συζητήσουμε για την χρονιά που πέρασε, να οραματιστούμε το μέλλον, να γνωριστούμε και να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας και να ανταλλάξουμε απόψεις και υιοθέτηση στάσεων και συμπεριφορών, που, εκτός από την επιδίωξη της υγιεινής και αισθητικής απόλαυσης της κυνηγετικής δραστηριότητας, θα μας επιτρέψουν να προστατεύσουμε την πανίδα και γενικότερα το όλο οικοσύστημα του τόπου μας.

Η παρουσία σας στο Περίβλεπτο της Φθιώτιδας στις 26 Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.30 π.μ., θα μου δώσει ξεχωριστή χαρά και σας διαβεβαιώνω πως ο καθένας θα έχει τη δυνατότητα να χαρεί την ομορφιά της ελληνικής φύσης και να απολαύσει τα αγαθά που προσφέρει απλόχερα.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφίκλειας – Ελάτειας

Δείτε τα θέματα της συνεδρίασης Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΓΙΑ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *