Κυριακή , 3 Μαρτίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η “Ανεξάρτητη Δημιουργική Συνεργασία” για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ Μακρακώμης

 

Δελτίο Τύπου μας απέστειλε η παράταξη του κ. Θύμιου Παπαευθυμίου στον Δήμο Μακρακώμης “Ανεξάρτητη Δημιουργική Συνεργασία” σχετικά με το κλείσιμο των ΕΛΤΑ στην Μακρακώμη.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με το υπ’ αριθμ. 29022/8450/18.07.2023 έγγραφό σας μας καλείτε σε συνάντηση στο γραφείο σας με θέμα «Αναστολή συναλλακτικής δραστηριότητας του Ταχυδρομικού Καταστήματος Μακρακώμης».

Κύριε Δήμαρχε, θεωρώ τη συγκεκριμένη συνάντηση ανούσια εφόσον το κατάστημα έχει ήδη καταργηθεί. Αν η ενημέρωσή σας, σύμφωνα με τη δική σας ανακοίνωση έγινε μέσω της Διαύγειας, πρωτίστως μας ανησυχεί και μας θλίβει, και δευτερευόντως δεν ισχύει στην πραγματικότητα.

Στις 25/05/2021 με γραπτή του επιστολή σας είχε ενημερώσει σχετικά ο πρόεδρος της ΤΚ Μακρακώμης και ακολούθως τέθηκε επερώτηση στη Βουλή από το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Κοτρωνιά Γεώργιο.

Οπότε το θέμα δε σας ήταν άγνωστο. Αποδειχτήκατε κατώτεροι των περιστάσεων και για άλλη μια φορά δείξατε ολιγωρία, οδηγώντας τους δημότες που σας εμπιστεύτηκαν πίσω από τα γεγονότα.

Αντίστοιχα αντανακλαστικά επιδείξατε και στο παρελθόν με αποτέλεσμα την κατάργηση της Τράπεζας Πειραιώς στη Σπερχειάδα και την κατάργηση του Αστυνομικού Σταθμού στη Μακρακώμη.

Ως δημότης αυτού του τόπου και Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, θα επιθυμούσα την επίδειξη μιας επιστολής διαμαρτυρίας έστω, ώστε να φανεί η αντίδρασή σας.

Για όλα τα παραπάνω, λοιπόν, δεν έχετε κάτι να επιδείξετε.

Με την αδράνεια, την αδιαφορία και γενικότερα την ανυπαρξία σας δημιουργήσατε τις πλέον ακατάλληλες συνθήκες γι’ αυτά που ακολούθησαν.

Ως Δημοτική Αρχή λοιπόν αυτού του τόπου, αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας, ζητήστε συγγνώμη απ’ τους δημότες και μη ζητάτε συναντήσεις με σκοπό να μετριάσετε τις ευθύνες σας εν’ όψει εκλογών.

 

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΘΥΜΙΟΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ

 

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

LIVE: ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ [ΦΩΤΟ]

  Εντός έδρας αγώνας για την ομάδα μας  Τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ Λαμία (19:30)  …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *