Στις 9/10/2026
Αγορές, μουσική, προσφορές και δώρα θα έχει η “Λευκή Νύχτα” στη Λαμία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2026.
Παράλληλα, συναυλία θα γίνει στην πλατεία Πάρκου, με ελεύθερη είσοδο, με τους Γιάννη Βαρδή και Άκη Δείξιμο.
Η Λευκή Νύχτα διοργανώνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας, τον Δήμο Λαμιέων, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και χορηγούς εμπορικά καταστήματα της πόλης.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Αναλυτικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων:
-17:30 – Έναρξη: Live DJ set στην Πλατεία Πάρκου για τη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας.
-18:00 – 21:00: Παράλληλο Live DJ set στη συμβολή των οδών Καλύβα Μπακογιάννη & Ροζάκη Αγγελή.
-18:30 – 20:30: Face Painting για τους μικρούς μας φίλους στην Πλατεία Πάρκου.
-19:30 – 20:15: «Μουσικός Περίπατος» από τη Φιλαρμονική του Δήμου Λαμιέων στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
-20:00 – 20:55: Live εμφάνιση από το δημοφιλές τοπικό μουσικό συγκρότημα Noema Rift στην εξέδρα της Πλατείας Πάρκου.
-21:30 έως αργά: Η μεγάλη συναυλία της βραδιάς! Οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Άκης Δείξιμος και Γιάννης Βαρδής θα ξεσηκώσουν το κοινό με τις μεγάλες τους επιτυχίες στην Πλατεία Πάρκου.
Ο Μεγάλος Διαγωνισμός Αγορών:
Με στόχο την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, ο Σύλλογος διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό. Με κάθε αγορά αξίας 20€ και άνω από τα τοπικά καταστήματα, οι καταναλωτές μπορούν να προσέρχονται στο stand του Συλλόγου στην Πλατεία Πάρκου (από τις 18:30 έως το κλείσιμο των καταστημάτων στις 22:30). Δείχνοντας την απόδειξη αγοράς, θα παραλαμβάνουν το κουπόνι συμμετοχής τους για τη Μεγάλη Κλήρωση που θα διεξαχθεί ζωντανά στις 23:00 στην Πλατεία Πάρκου.
Τα Δώρα του Διαγωνισμού:
1ο Δώρο: Κινητό τηλέφωνο Xiaomi
2ο Δώρο: Tablet Lenovo
Fonografos.net Ειδησεογραφικό portal Φθιώτιδας και κεντρικής Ελλάδας




