Πέμπτη , 30 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η αντιπολίτευση του Δ. Μακρακώμης ενημερώνει για τους λόγους τους οποίους απείχε από τη χθεσινή συνεδρίαση 6/3/23

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΤΗΣ 06/03/2023 ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΙΧΑΜΕ

Προς ενημέρωση όλων των συνδημοτών μας, κι επειδή επιθυμούμε να είμαστε ξεκάθαροι, θα θέλαμε να κάνουμε γνωστούς τους λόγους για τους οποίους απείχαμε από τη σημερινή συνεδρίαση.

Κατ’ αρχάς να πούμε πως προηγήθηκε μια προφορική, συγκεκριμένα τηλεφωνική επικοινωνία με το γραμματέα του ΔΣ, ο οποίος βεβαίως εξέφραζε την άποψη της Δημοτικής Αρχής, όπου μας ζητήθηκε η σύμφωνη γνώμη για έκτακτη συνεδρίαση με ένα και μοναδικό θέμα που αφορούσε την «Έγκριση προσλήψεων τακτικού προσωπικού στο Δήμο Μακρακώμης στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων για το έτος 2023» που λόγω καταληκτικής ημερομηνίας χαρακτηριζόταν ως κατεπείγον.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε για ποιους λόγους παραμελήθηκε ως θέμα και φτάσαμε στο παρά πέντε.
Αυτό ας μας το πει η Δημοτική Αρχή…
Εμείς επειδή λειτουργούμε πάντα με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών, δώσαμε τη συγκατάθεσή μας για την έκτακτη συνεδρίαση, κι απ’ όσο γνωρίζουμε κάτι αντίστοιχο έγινε και με την ελάσσον αντιπολίτευση.

Ωστόσο η πρόσκληση που βγήκε εν τέλει μιλούσε για τακτική συνεδρίαση, πάλι με τηλεδιάσκεψη κι όχι με φυσική παρουσία όπως θα περίμενε κανείς, μιας και δεν ισχύει πλέον κανένα περιοριστικό μέτρο. Το παραπάνω συμβάν δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση προϊόν κακής συνεννόησης, αλλά καταδεικνύει για μία ακόμη φορά τις μεθοδεύσεις της παρούσας διοίκησης, που ως μόνο στόχο έχει να λειτουργεί «εν κρυπτώ», στερώντας τη δυνατότητα ουσιαστικά στους δημότες να παρακολουθούν από κοντά τα τεκταινόμενα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΘΥΜΙΟΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΕΟΔΥ: Που γίνονται rapid tests για κορονοϊό, 30/3/2023

Δείτε σε ποια σημεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια γίνονται rapid tests,  Πέμπτη 30/3/2023 από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *