Κυριακή , 10 Δεκεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η ΔΕΕΠ Φθιώτιδας “για την άνανδρη δολοφονία του μεγάλου πολιτικού άνδρα Παύλου Μπακογιάννη”

Η ΔΕΕΠ Φθιώτιδας και ο  Πρόεδρος της κ. Σπύρος Κωσταράς αναφέρονται στον Παύλο Μπακογιάννη, που σήμερα συμπληρώνονται 33 χρόνια από την δολοφονία του από την 17ΝΟΕΜΒΡΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα συμπληρώνονται 33 χρόνια από την άνανδρη δολοφονία του μεγάλου πολιτικού άνδρα Παύλου Μπακογιάννη , εκείνου που όραμα του είχε μια Ελλάδα χωρίς τις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος ,την Ελλάδα της εθνικής συμφιλίωσης .Υπήρξε πρωτεργάτης του σχεδίου για την απαλοιφή των συνεπειών του Εμφυλίου πολέμου καθώς και πρωταγωνιστής στην συνεργασία μεταξύ ΝΔ-Αριστεράς .

Ο Παύλος Μπακογιάννης δίδαξε με την συμπεριφορά του και το ήθος του ένα νέο πολιτικό πολιτισμό που αποτελεί παρακαταθήκη για την παράταξη μας και τον τόπο μας .Ο ίδιος υπήρξε ματαρυθμιστής και δεν δίσταζε να υπερασπίζεται τις απόψεις του με σθένος.

Ως ελάχιστη απόδοση τιμής στην θυσία του οφείλουμε στο όνομα του να επιλέγουμε πολιτικές που δημιουργούν γερές βάσεις για μια καλύτερη ζωή για τους πολλούς και όχι για τους λίγους, πολιτικές που οδηγούν την χώρα μπροστά.

Για την ΔΕΕΠ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Από το Γραφείο Τύπου

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Κυρτώνη του Δήμου Λοκρών

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κυρτώνη του Δήμου Λοκρών Σε κλίμα εορταστικής ατμόσφαιρας έγινε το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *