Breaking News

Η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών

 

Αναφέρει η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας  κα Αθανασία Στιβακτή για την συνάντηση που είχε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών:

“Εποικοδομητική η σημερινή συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, τον οποίο ευχαριστώ για τη θερμή φιλοξενία στο γραφείο του.

Τα θέματα της ατζέντας μας αντικατόπτριζαν πλήρως τις ανάγκες του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, αφού δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας μικρός και ημιορεινός δήμος όπως ο δικός μας, στην ένταξη προτάσεων και τη χρηματοδότηση απαραίτητων αναπτυξιακών έργων, καθώς και στους τρόπους ελέγχου ή μείωσης του αυξημένου και δυσβάσταχτου ενεργειακού κόστους.

Μία στοχευμένη και καρποφόρα συζήτηση, τα αποτελέσματα της οποίας θα είναι ορατά στο προσεχές μέλλον, με πολλαπλά οφέλη για τον τόπο μας και τους δημότες του. Η επόμενη μέρα είναι το σήμερα κι εμείς συνεχίζουμε καθημερινά τη σκληρή δουλειά αξιοποιώντας ευκαιρίες και δημιουργώντας διαρκώς νέες.”

Δες επίσης

Απάτη με δωρεές από ΜΚΟ: «Μάζεψαν 138.000 ευρώ για τον γιο μου και μας έδωσαν 7.000» – Συγκλονίζει πατέρας 17χρονου που πέθανε από λευχαιμία

Τη δική του μαρτυρία για τη δράση της ΜΚΟ καταθέτει ο πατέρας του 17χρονου Γιώργου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *