Κυριακή , 21 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η Δυτική Φθιώτιδα καλωσόρισε το 2021…

Με ευχές και  πυροτεχνήματα αλλά και με την ευαισθησία κάποιων που τόλμησαν να “επαναστατήσουν” για να ενώσουν με τις ευχές τους, αφήνοντας τα φαναράκια των ευχών πλημμυρισμένα από συναισθήματα σε μια μεγάλη αγκαλιά…

Τα συνεργεία του portal fonografos.net στηθήκαν στα υψώματα καρτερώντας και μετρώντας τα χωριά του Δήμου Μακρακώμης που οι κάτοικοι θα “ελευθέρωναν” το παιδί που όλοι κρύβουν μέσα τους δίνοντας ευχές στον αέρα.

Μία διαφορετική Πρωτοχρονιά  η φετινή, που ο κόσμος αναγκάστηκε να γιορτάσει τον ερχομό του νέου έτους μέσα στο σπίτι παρέα  με ελάχιστα πρόσωπα και με την ελπίδα ότι το 2021 θα είναι σαφώς καλύτερο για όλη την ανθρωπότητα.

Οι Μακρακωμίτες  μιας και μιλάμε για τον Δήμο Μακρακώμης, γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά με πολλά πυροτεχνήματα και αντάλλαξαν ευχές στον αέρα με τα γνωστά σε όλους φαναράκια των ευχών, με τους αγαπημένους τους εξ’ αποστάσεως και η κάθε οικογένεια από το δικό της μπαλκόνι.

Εντυπωσιακό θέαμα με αρκετά  φαναράκια  που σχηματίσανε ένα παζλ ομορφιάς,  όπου ελεύθερα και μαγικά  κινούνταν στον ουρανό της Δυτικής Φθιώτιδας και δημιούργησαν ένα εναέριο “ρυάκι”  ευχών, στέλνοντας μηνύματα ελπίδας για μια καλύτερη χρονιά, αλλά όλα με την ίδια ευχή. Να είμαστε όλοι μαζί και να έχουμε την υγεία μας.

Ας είναι η απαρχή για μια δημιουργική νέα χρονιά το 2021 και μια νέα περίοδος για την Δυτική Φθιώτιδα.

Δείτε το βίντεο και φυτογραφίες

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η Βουλή των Αντιπροσώπων στις Αμερική, ενέκρινε το πακέτο στρατιωτικής βοήθειας 61 δισ. δολάρια στην Ουκρανία

Ενέκρινε τελικά η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, το πακέτο στρατιωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *