Κυριακή , 2 Οκτωβρίου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Η έκθεση φωτογραφίας στην Αταλάντη «Μάτια που νιώθουν, χέρια που μιλούν» [εικ.]

Μία αξιόλογη έκθεση φωτογραφίας φιλοξενείται αυτές τις ημέρες στην Αταλάντη

Στον ανανεωμένο χώρο του ΚΑΠΗ Αταλάντης έγιναν τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας «Μάτια που νιώθουν, χέρια που μιλούν» του George Dryjohn (Γιώργος Ξηρογιάννης), την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 το βράδυ.

Ο Δήμος Λοκρών υποδέχτηκε την φωτογραφική ματιά του George Dryjohn στο χώρο του ΚΑΠΗ Αταλάντης.

Η συγκεκριμένη έκθεση είναι μια φωτογραφική μελέτη συναισθημάτων στην οποία ο George Dryjohn αιχμαλωτίζει με τον φακό του την αιωνιότητα της στιγμής και μας ξεναγεί σε συναισθήματα που αναβλύζουν από σιωπηλά μάτια, από χέρια που μιλούν χωρίς να φθέγγονται. Με τις φωτογραφίες του ανοίγει χαραμάδες στη μοναχικότητα της καθημερινής ψυχής μας, να μπει σαν ηλιαχτίδα η κατανόηση του Άλλου. Ο George Dryjohn μέσα σε κλίμα συγκίνησης για το έργο του παρουσίασε την οπτική με την οποία αντιλαμβάνεται και καταγράφει τα συναισθήματα των συνανθρώπων μας, ανέλυσε το φιλανθρωπικό στοιχείο του χαρακτήρα του που τον οδήγησε να ασχοληθεί με την φωτογραφία και «αγκάλιασε» όλες τις ηλικίες που τον τίμησαν στα χθεσινά εγκαίνια.

Στην έκθεση φωτογραφίας έκαναν σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Έλενα Κυριάκου και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Γιάννης Ανεστόπουλος.

Τα εγκαίνια τίμησαν επίσης με την παρουσία οι Αντιδήμαρχοι κ. Μιχάλης Παπανικολάου και κ. Μαρία Τζανακάκη, καθώς και κάτοικοι και επισκέπτες από όλο το Δήμο Λοκρών.

Η διάρκεια της Έκθεσης είναι 7-14 Αυγούστου 2022 στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Αταλάντης και οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι 09:00-13:00 και 19:00-21:00.

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Ο www.fonografos.net παραβρέθηκε στα εγκαίνια και κατέγραψε σχετικό φωτορεπορτάζ:

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Επέκταση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Λαμίας

Δρομολογείται σημαντική αναβάθμιση στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας. Σε συνέχεια συνεργασίας του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *