Breaking News

Η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Οστεοπόρωση – Έγκαιρη Διάγνωση – Παράγοντες Κινδύνου – Θεραπεία» στο Β΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Λαμιέων

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, στο Β΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Λαμιέων ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Οστεοπόρωση – Έγκαιρη Διάγνωση – Παράγοντες Κινδύνου – Θεραπεία».

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών αγωγής και πρόληψης της υγείας που υλοποιεί ο Δήμος Λαμιέων για τα μέλη της Τρίτης Ηλικίας. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο ιατρός Γεώργιος Γκούζιας, Χειρουργός Ορθοπεδικός Τραυματολόγος, Αθλητίατρος Ενηλίκων & Παίδων, ο οποίος παρουσίασε τους βασικούς παράγοντες κινδύνου της οστεοπόρωσης, τις σύγχρονες μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης, τις διαθέσιμες θεραπευτικές επιλογές, καθώς και βασικές πρακτικές πρόληψης. Παράλληλα, απάντησε στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων και ενημέρωσε για τους τρόπους ενίσχυσης της υγείας των οστών στην καθημερινότητα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Εξυπηρέτησης Πολιτών, Κωνσταντίνος Ψειρόπουλος, ο οποίος στο χαιρετισμό του τόνισε ότι «ο Δήμος Λαμιέων συνεχίζει να προωθεί δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης για τους ηλικιωμένους δημότες, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της υγείας τους».

Δες επίσης

Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: «Είμαι αθώος, τους αγαπώ» λέει ο 65χρονος

Στην αθωότητά του επιμένει ο 65χρονος Ιταλός, ο οποίος κατηγορείται για την διπλή δολοφονία της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *