Παρασκευή , 9 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η Ένωση Ξενοδόχων Λαμίας για το Rally Acropolis

Η Ένωση Ξενοδόχων Λαμίας με ανακοίνωση της δηλώνει ότι στηρίζει πλήρως την διεκδίκηση του Rally Acropolis από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αλλά και τον Δήμο Λαμιέων,
και δηλώνει  ότι ο κλάδος τους είναι  έτοιμος να συμβάλει στην επιτυχημένη διεξαγωγή του στην περιοχή μας.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις των τελευταίων ηµερών σχετικά µε την διεκδίκηση του Rally Acropolis από τον Δήµο Λαµιέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, θέλουµε και εµείς να στηρίξουµε την προσπάθεια αυτή δηλώνοντας µε την σειρά µας ότι είµαστε συµπαραστάτες τους σε κάθε κίνηση προς την κατεύθυνση αυτή.

Στηρίζουµε απολύτως την διεκδίκηση του Rally Acropolis υποσχόµενοι για µια ακόµα φορά να επιδείξουµε σε αγωνιζοµένους, διοργανωτές και θεατές, την άψογη φιλοξενία µας και από οικονοµικής πλευράς αλλά και από άποψη παροχών και υπηρεσιών. Στο σηµείο αυτό να αναφέρουµε ότι η Λαµία όταν πριν από αρκετά χρόνια ανέλαβε την διοργάνωση του Rally Acropolis σε επίπεδο παγκοσµίου πρωταθλήµατος, κατάφερε να το ανεβάσει από την τελευταία θέση στην 3η, και στην συνέχεια, την επόµενη χρονιά στην 1η θέση αναδεικνύοντας το ως «Χρυσό Acropolis».

Αυτό φυσικά συνέβη εξαιτίας της άψογης διοργάνωσης µεν της εξαιρετικής φιλοξενίας της πόλης µας δε, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, απέναντι σε όλους τους εµπλεκόµενους µε τον Εθνικό µας αγώνα.

Τέλος, υποσχόµαστε και πάλι να πράξουµε αναλόγως, τονίζοντας ότι και έχουµε τις ικανότητες αλλά και την επιθυµία να σταµατήσουµε την φθίνουσα πορεία στην οποία µπήκε το Rally Acropolis όταν έφυγε από την περιοχή µας και να το βάλουµε και πάλι σε ανοδική τροχιά µε στόχο και πάλι την κορυφή!!!

 

Για την ένωση Ξενοδόχων Λαµίας,

Η πρόεδρος                                      ο Γενικός Γραµµατέας

Σαµαρά Παναγιώτα                         Κυρίτσης Ευθύµιος

 

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΠΑΣ Λαμία: “Φιλική” ήττα από τον Βόλο

Το απόγευμα της Πέμπτης 8/12/2022 0  ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε με σκορ 1-3 από τον Βόλο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *