Κυριακή , 21 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Φθιώτιδας

Την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:30΄ στην αίθουσα διαλέξεων του 2ου ορόφου του Αστυνομικού Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Έτους 2022, της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Φθιώτιδας.

Η έναρξη των εργασιών έγινε με την ψηφοφορία της ανάδειξης του Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης, συνεχίστηκε με την ανάλυση των κυριότερων επιτευγμάτων του τωρινού Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2022 από τον Πρόεδρο και τέλος η λεπτομερής και διεξοδική ανάλυση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού – Ισολογισμού για το χρονικό διάστημα από την 01-01-2022 έως και την 31-12-2022, από τον Γενικό Γραμματέα. Εν συνεχεία το σώμα της Γενικής Συνέλευσης ενέκρινε ομόφωνα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό καθώς και το ψήφισμα αυτής.

Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης χαιρέτησαν με τη σειρά, αφού προηγουμένως κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπτη, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχος κ. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Γεώργιος, ο βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΦΟΥΡΛΑΣ Δημήτριος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΜΟΥΤΣΩΚΟΣ Χρήστος, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Βοιωτίας ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ζαχαρίας και ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ Νικόλαος αντίστοιχα και ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Στερεάς Ελλάδας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α, κ. ΜΠΡΑΝΗΣ Γεώργιος.

Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εκπροσώπησαν ο ταμίας αυτής, κ. ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ Γεώργιος και ο Εκπρόσωπος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος «Μέριμνας και Αριστείας Ελληνικής Αστυνομίας», κ. ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος, οι οποίοι ανέλυσαν στους συναδέλφους μας όλες τις τελευταίες συνδικαλιστκές δράσεις της Ομοσπονδία μας, τις σημαντικές για όλους μας παροχές του Ιδρύματος και έδωσαν απαντήσεις σε ερωτήματα συναδέλφων για ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα.

Μετά το πέρας των εργασιών, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της αγιοβασιλόπιτας με εγκάρδιες ευχές για μιά καλή και ευλογημένη νέα χρονιά με υγεία και δύναμη σε όλους μας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η Βουλή των Αντιπροσώπων στις Αμερική, ενέκρινε το πακέτο στρατιωτικής βοήθειας 61 δισ. δολάρια στην Ουκρανία

Ενέκρινε τελικά η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, το πακέτο στρατιωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *