Τετάρτη , 1 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η ΓΣΕΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην επιχείρηση Μαλαματίνα

Η ΓΣΕΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Η ΓΣΕΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην επιχείρηση Μαλαματίνα, ενάντια στις παράνομες και εκβιαστικές απολύσεις συναδέλφων αλλά και την προσπάθεια της Διοίκησης της εταιρείας για τη δημιουργία απεργοσπαστικού μηχανισμού, εν μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων.

Οι εργαζόμενοι, δίνουν τώρα και έναν δικαστικό αγώνα αφού την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου θα εκδικαστούν στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης οι εργατικές προσφυγές κατά των απολύσεων συνδικαλιστικών στελεχών, πρωτεργατών του αγώνα στην επιχείρηση.

Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, θα εκδικαστεί και η προσφυγή του Σωματείου των Εργαζομένων κατά των ιδιοκτητών και της διεύθυνσης της επιχείρησης Μαλαματίνα για την παράνομη πρόσληψη, όπως έχει καταγγείλει από την πρώτη στιγμή το Σωματείο, 7 εργαζομένων για τη δημιουργία απεργοσπαστικού μηχανισμού. Η Συνομοσπονδία, βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στη Μαλαματίνα και επαναλαμβάνει ότι τέτοιου είδους εργοδοτικές πρακτικές, όχι μόνο δεν εκφοβίζουν το συνδικαλιστικό κίνημα αλλά αντιθέτως γιγαντώνουν τη θέληση για αγώνα.

*Δελτίο Τύπου

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΕΟΔΥ: Που γίνονται rapid tests για κορονοϊό, 1/2/2023

Δείτε σε ποια σημεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια γίνονται rapid tests, Τετάρτη 1/2/2023 από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *