Ακολουθήστε μας στο facebook

Η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας για το Πάσχα 2024

Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Δημητρίου Μάλλιου, για το Πάσχα 2024

 

“Γυναίκες και άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας,

Το Άγιο Πάσχα αποτελεί αναμφίβολα την κορυφαία εορτή της Ορθοδοξίας, καθώς τα μηνύματα χαράς, αισιοδοξίας, ελπίδας, αγάπης και σωτηρίας, αυτά τα πανανθρώπινα μηνύματα ζωής διαχέονται αιώνες τώρα όχι μόνο στον Ελληνισμό αλλά και στην ανθρωπότητα.

Η κορύφωση του θείου Δράματος με τη Σταύρωση του Χριστού και την Ανάστασή Του, αυτή η εναλλαγή των αρνητικών συναισθημάτων της λύπης και της οδύνης με τη χαρά και την έλευση της ψυχικής ανάτασης, διαμορφώνουν διαχρονικά το βαθύτερο ψυχισμό του Έλληνα και την αντίληψή του για την ζωή.

Όλοι εμείς οι Αστυνομικοί, ως αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας μας, καλούμαστε καθημερινά να συναισθανθούμε τις ανάγκες της. Οι νέες προκλήσεις που αναδύθηκαν από την αύξηση φαινομένων βίας εντός της οικογένειας ή μεταξύ ανηλίκων, που τραυματίζουν τον κοινωνικό ιστό, επιτάσσουν την εφαρμογή νέου μοντέλου ‘’κοινωνικής αστυνόμευσης‘’ στο πλαίσιο της αποστολής μας, ώστε με γνώμονα τις Αρχές του Κράτους Δικαίου, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αλληλεγγύης να υπηρετούμε τον Πολίτη, παρέχοντας το υπερπολύτιμο αγαθό της ασφάλειας, δίνοντας πρακτική υπόσταση στα μηνύματα των Αγίων αυτών Ημερών.

Εύχομαι Καλή Ανάσταση, Χρόνια Πολλά με υγεία, ευτυχία και δύναμη σε εσάς προσωπικά και τις οικογένειές σας.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

LIVE ο τελικός Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του  Euroleague Final 4 στο Βερολίνο Για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *