Παρασκευή , 9 Ιουνίου 2023

Η κεντρική προεκλογική ομιλία του υπ. βουλευτή Γιώργου Κοτρωνιά

 

Ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς πραγματοποίησε χθες το βράδυ, 15 Μαΐου 2023 την κεντρική προεκλογική ομιλία του στο κατάμεστο μέσα και έξω Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να δηλώσει τη στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο κ. Κοτρωνιάς, έκανε έναν σύντομο απολογισμό της τετραετίας, λέγοντας ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με σύγχρονη Ευρωπαϊκή αντίληψη διακυβέρνησης, κατάφερε να δημιουργήσει την Ελλάδα της ανάπτυξης, της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της εργασίας, ενώ παρουσίασε το πολιτικό του έργο και το όραμά του για τη Φθιώτιδα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε σε δύο καίρια ζητήματα για το μέλλον του τόπου, τα οποία αποτελούν και βασικούς στόχους του ως πολιτικός: Την ενεργειακή κρίση και το δημογραφικό πρόβλημα.

Στο πλαίσιο αυτό, παρουσίασε τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει σε τοπικό επίπεδο σχετικά με την ανάγκη στροφής στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, μέσα από την έμπνευσή του και εφαρμογή του προγράμματος «Εξοικονομώ», τη δημιουργία του Μεγάρου της ΔΕΥΑΛ – του πρώτου Δημόσιου βιοκλιματικού κτιρίου στην Ελλάδα, τη δημιουργία ποδηλατοδρόμων και τη διοργάνωση Συνεδρίου για τις ενεργειακές κοινότητες. Παράλληλα, δεσμεύτηκε να εργαστεί για την ανάληψη μέτρων ενίσχυσης της πολυτεκνίας, όπως οι ελεύθερες μεταγραφές των παιδιών των πολυτέκνων στα ΑΕΙ, η συνάρτηση του ΕΝΦΙΑ με τις πραγματικές ανάγκες στέγασης της οικογένειας και η επαναφορά του κοινωνικού οικιακού τιμολογίου στις πολύτεκνες οικογένειες.

Όσον αφορά στον προσωπικό του απολογισμό ως βουλευτής, αναφέρθηκε στα έργα υποδομών που ολοκληρώθηκαν ή είναι σε εξέλιξη στην Φθιώτιδα και στα οποία συνέβαλε καθοριστικά, καθώς και στις προσπάθειές του στον χώρο της Υγείας, με την ανάδειξη της ανάγκης αναβάθμισης του Νοσοκομείου Λαμίας, τη λειτουργία των κέντρων υγείας και την τακτοποίηση των αποκλεισμένων εργαζομένων του «Βοήθεια στο σπίτι» και των χιλίων υγειονομικών που είχαν αποκλειστεί από τον διαγωνισμό.

Παράλληλα, ανέφερε την εισήγησή του και επίλυση του προβλήματος των καταπατημένων ακινήτων του Δημοσίου που μπορούν πλέον να έρθουν στους ιδιοκτήτες τους, καθώς και της επιστροφής των δασωμένων αγρών στους χιλιάδες αγρότες ιδιοκτήτες τους. Επιπλέον αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του για επαναλειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας και του ΚΕΥΠ ως Κέντρου Νεοσυλλέκτων, για την αναστύλωση της ιστορικής εκκλησίας της Παναγίας της Αρχοντικής, για την επίλυση του προβληματικού αναδασμού στο Καστρί μαζί με την Περιφέρεια, καθώς και για την άμεση επέκταση του Προσωπικού Βοηθού των ατόμων με ειδικές ανάγκες και στο νομό Φθιώτιδας από φέτος. Τέλος επεσήμανε ότι τήρησε την υπόσχεση του να είναι δίπλα στους συμπολίτες του, διατηρώντας την «πόρτα του ανοιχτή», όπως έκανε πάντα και ως δήμαρχος.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο κ. Κοτρωνιάς ανέφερε: «Μπορώ και θέλω να αναδειχθώ αντάξιος της αγάπης και της εμπιστοσύνης που την χτίσαμε με κόπο τόσα χρόνια, μια εμπιστοσύνη που δεν θέλω να χαραμίσουμε με μεγαλόστομες υποσχέσεις και με ψέματα. Πάμε λοιπόν όλοι μαζί για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας που θα είναι νίκη όλων μας, θα είναι η έκφραση της θέλησης μας να συνεχίσουμε το μεγάλο βήμα προς τα εμπρός.»

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Καμένα Βούρλα – Όμιλος Παράδοσης – Λαογραφίας: “Τα φυντανάκια μας χορεύουν”

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9/6/2023 Στον όμορφο χώρο της πλαζ Ιζαμπέλα, του  ξενοδοχείου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *