Δευτέρα , 30 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γηροκομείο Σπερχειάδας: Ο Γ.Π.Α.Δ. Υποστράτηγος Γ. Κανέλλος, ο Αστ. Διευθυντής Φθ/δας Δ. Φούρλας και ο Μητροπολίτης Φθ/δας κ. Συμεών πρόσφεραν τρόφιμα [ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]

Όπως σε κάθε εορταστική περίοδοκ και υπό όποιες συνθήκες -ειδικά πέρυσι και φέτος λόγω κορονοϊού- η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας και η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, πραγματοποιούν ποικίλες και αξιόλογες δράσεις κοινωνικού – φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος κ. Γεώργιος Κανέλλος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Δημήτριος Φούρλας, μετά το Γηροκομείο Στυλίδας που επισκέφτηκαν χθες, σήμερα Μεγάλο Σάββατο 1/5/2021, σειρά είχε το Γηροκομείο Σπερχειάδας, Μέριμνα Γήρατος «Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα».

Η ηγεσία της τοπικής Αστυνομίας μας,  προσέφεραν τρόφιμα και γενικότερα είδη πρώτης ανάγκης και καθαριότητας, τα οποία συγκέντρωσε συνολικά το αστυνομικό προσωπικό.

Τα δύο υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας συνόδεψε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας  κ. Συμεών όπως άλλωστε έγινε και πέρυσι. Προσφέρθηκαν  τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης  στο γηροκομείο και όλοι  έδωσαν τις ευχές τους για Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα με αγάπη και υγεία.

Τόσο η Αστυνομία όσο και η Μητρόπολη Φθιώτιδας δια των παρόντων εκπροσώπων τους, τόνισαν την σπουδαιότητα της ανιδιοτελής προσφοράς τους προς  όσους έχουν ανάγκη αλλά και την διαβεβαίωση ότι θα συνεχιστεί όπου και όταν χρειάζεται.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Είστε προληπτικοί; Παρατηρείτε το καθετί που συμβαίνει γύρω σας ή πάνω σας με ένα αίσθημα… φόβου και ανησυχίας;

Λαϊκές θυμοσοφίες Είστε προληπτικοί; Παρατηρείτε το καθετί που συμβαίνει γύρω σας ή πάνω σας με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *