Τρίτη , 7 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η Λάρισα στο περιοδικό «ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ» το Σάββατο 17/7 με τα “Παραπολιτικά”

Διαβάστε στον ένθετο «Ξένιο Θεσσαλό και οι γείτονες του» με τα Παραπολιτικά, που κυκλοφορεί το Σάββατο 17/7, για την Θεσσαλία του τουρισμού, του πολιτισμού, της ανάπτυξης και πλούσιο αφιέρωμα στη Φθιώτιδα.

Όσον αφορά τη Λάρισα, υπάρχουν αφιερώματα για: τα 14 χιλιόμετρα ακτογραμμής, τη «Ριβιέρα» της Θεσσαλίας. Α’ και Β’ Αρχαία θέατρα στον ιστό της πόλης. Rafting στο Δέλτα του Πηνειού. Canyonning στο φαράγγι της Καλυψούς. Παραπέντε στον Όλυμπο/Ελασσόνα. Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, με 3.500 ευρήματα από την παλαιολιθική ως την οθωμανική περίοδο, με τους χαυλιόδοντες ελεφάντων χιλιάδες χρόνια πριν στον Πηνειό. Κιλελέρ, αναβίωση του Κραυξίδειου αγώνα δρόμου.

Γενικότερα στο τεύχος θα διαβάσετε για:

-Θεσσαλία, αιώνιο καλοκαίρι. Ναυάγιο Περιστέρας στην Αλόννησο, ο «Παρθενώνας» της Θεσσαλίας. Βόρειες Σποράδες, οι «Μπαχάμες» της Ελλάδας.

-Βόλος, ανακαλύπτοντας θέλγητρα. Παγασητικός, με συγκλονιστικό βυθό. Πήλιο των Κενταύρων.

-Μετέωρα, αγγίζοντας τον «Θεό»

-Τρίκαλα, ο Ληθαίος στην ζωή της πόλης, ο Μύλος των Ξωτικών, η ορεινή μαγεία του Ασπροποτάμου, Ελάτη, Περτούλι, Πύλη.

-Λάρισα, 14 χιλιόμετρα ακτογραμμής, η «Ριβιέρα» της Θεσσαλίας. Α’ και Β’ Αρχαία θέατρα στον ιστό της πόλης. Rafting στο Δέλτα του Πηνειού. Canyonning στο φαράγγι της Καλυψούς. Παραπέντε στον Όλυμπο/Ελασσόνα. Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, με 3.500 ευρήματα από την παλαιολιθική ως την οθωμανική περίοδο, με τους χαυλιόδοντες ελεφάντων χιλιάδες χρόνια πριν στον Πηνειό. Κιλελέρ, αναβίωση του Κραυξίδειου αγώνα δρόμου.

-Οι γείτονες της Θεσσαλίας. Αφιέρωμα στην Φθιώτιδα. Δήμος Μακρακώμης, Δήμος Λοκρών, η πανέμορφη Σπερχειάδα.

-Θεσσαλία των Ηρώων της του 1821. Μεγάλο αφιέρωμα στον Ρήγα Βελεστινλή, στον Γεώργιο Καραϊσκάκη και στους τόπους που γεννήθηκαν.
-Και πολλά άλλα θέματα πολιτισμού σε 148 σελίδες.

Τα υπόλοιπα ανακαλύψτε τα στο ένθετο, πολλά θέματα πολιτισμού σε 148 σελίδες, το Σάββατο 17/7/2021  μαζί με τα Παραπολιτικά! Αξίζει να το διαβάσετε!

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι οστεοπόρωσης και σκολίωσης στην Κάρυστο και το Μαρμάρι

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα, με πρωτοβουλία του Βουλευτή Εύβοιας ΝΔ και Καθηγητή Ορθοπεδικής του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *