Δευτέρα , 30 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η Protergia στην Λαμία!

Η Protergia με στόχο την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της διευρύνει το δίκτυο των καταστημάτων της και ο νέος της σταθμός είναι η Λαμία!

Το νέο κατάστημα Protergia βρίσκεται επί της οδού Αβέρωφ και σας περιμένει προκειμένου να ενημερωθείτε για τα οικονομικά προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, αλλά και για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Protergia -ProtergiaCharge, ProtergiaSunSave-, να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας & φυσικού αερίου -χωρίς προμήθεια- και να απολαύσετε την προσωποποιημένη και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, από το φιλικό και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό του καταστήματος.

Θα μας βρείτε Αβέρωφ 4 Λαμία , Τηλέφωνο: 2231602360, Email: shop_lamia@protergia.gr

Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο: 08:30 – 14:30 | Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 08:30 – 14:00 & 17:30 – 20:30

Λίγα λόγια για την Protergia:

Η Protergia, είναι ο τομέας ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα. Η εταιρεία προσφέρει σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, σε περισσότερες από 330.000 παροχές σε ολόκληρη τη χώρα.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Πώς θα διαλέξουμε το καλύτερο κρέας

https://roussis.com.gr/product-category/poulerika/kokori/ Τα κρέατα είναι από τις πιο γευστικές και πλούσιες ομάδες φαγητών. Οι επιλογές είναι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *