Δευτέρα , 6 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

“Σπερχειάδα η πόλη της καρδιάς μας”: Στηρίζουμε ενεργά το περιβάλλον με προτάσεις

Η τοπική παράταξη “Σπερχειάδα η πόλη της καρδιάς μας”  αναφέρεται στην ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη για το περιβάλλον μέσα από προτάσεις σε θεσμικό επίπεδο  και πρωτοβουλίες.

Σημειώνει ότι για την Ανθοκομική έκθεση, πρόκειται για μία εκδήλωση με όμορφη θεματολογία και πάντα είναι καλό να γίνονται εκδηλώσεις και δράσεις στην πόλη της Σπερχειάδας.

Ωστόσο,  ασκώντας πολιτική κριτική, υπογραμμίζει η “Σπερχειάδα η πόλη της καρδιάς μας” ότι η διοργάνωση από την Δημοτική Αρχή είναι  “δήθεν”. Και αυτό διότι πρόκειται για τα ίδια άτομα που σε πρόταση  της παράταξης “Σπερχειάδα η πόλη της καρδιάς μας”  για να γίνει Βοτανικός Κήπος στην πλατεία Μακραγιάννη, την “σαμποτάρισαν” για καθαρά πολιτικούς λόγους και το χειρότερο  που έκαναν και δεν ξεχνιέται, κατέστρεψαν – το ισοπέδωσαν στην κυριολεξία ξεριζώνοντας δέντρα 25 ετών–  έναν όμορφο πράσινο χώρο πρόσφατα, το Πάρκο του Ακρίδα… Οπότε για ποιον “κήπο όλη η πόλη” γίνεται λόγος;;; Καλό θα ήταν δε, αναφορικά με τον Εμπορικό Βιοτεχνικό Σύλλογο Σπερχειάδας να ασχοληθεί και με ζητήματα που αφορούν τον  κλάδο του.

Η αφίσα από την παράταξη “Σπερχειάδα η πόλη της καρδιάς μας”:

 

Δείτε το Πάρκο “Ακρίδα” πως ήταν και πως το έκαναν…

Πως ήταν το Πάρκο “Ακρίδα”

Πως έγινε αφού το …ισοπέδωσαν….

 

Δείτε την κατάσταση της πλατείας Μακρυγιάννη που η “Σπερχειάδα η πόλη της Καρδιάς μας” πρότεινε να γίνει Βοτανικός Κήπος

      

Προτάσεις με μακροχρόνιο ορίζοντα και όχι μόνο εφήμερες εκδηλώσεις για το περιβάλλον…

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αμφιλοχία: Συνεχίζονται έως τις 30 Μαρτίου 2023 οι αιτήσεις συμμετοχής στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτότυπων Μονολόγων

Συνεχίζονται έως τις 30 Μαρτίου 2023 οι αιτήσεις συμμετοχής στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτότυπων Μονολόγων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *