Τρίτη , 29 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ιατρικές ομιλίες στο ΚΑΠΗ Αταλάντης

Ομιλίες από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, στο ΚΑΠΗ Αταλάντης προς ενημέρωση των ηλικιωμένων

Το ΚΑΠΗ Αταλάντης σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και το Δήμο Λοκρών θα πραγματοποιήσουν στο χώρο του ΚΑΠΗ Αταλάντης μια σειρά από ομιλίες ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων με στόχο την ενημέρωση και την πρόληψη πάνω σε θέματα που αφορούν την υγεία.

Οι ομιλίες άρχισαν την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 στις 19:00 με ενάγοντα ομιλητή τον κ. Αγγελή Δημήτριο- Πνευμονολόγο, ο οποίος ενημέρωσε για την εποχική γρίπη, την εξέλιξη του Covid-19 και για πνευμονολογικές παθήσεις. Ακολούθησε διάδραση με ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους.

Οι επόμενες προγραμματισμένες ομιλίες είναι:

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 στις 19:00 θα γίνει ομιλία με παρουσίαση από τον κ. Κολομτσά Ζαχαρία- Καρδιολόγο, για καρδιολογικές παθήσεις και την πρόληψη τους.

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 στις 18:00 ο κ. Πολύμερος Νικόλαος- Ουρολόγος θα μιλήσει για την πρόληψη και την αντιμετώπιση ουρολογικών θεμάτων.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 στις 19:30 ο κ. Πολυζώης Παναγής- Δερματολόγος και Αφροδισιολόγος, θα μας μιλήσει παρουσιάζοντας τις παθήσεις του δέρματος και πόσο σημαντική είναι η πρόληψη για αυτές.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση με τις ομιλίες ιατρών αναλυτικά για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Λαμιεών: 3η σύγκληση της Επιτροπής Διαβούλευσης

3η δημόσια συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Λαμιέων στις 1/12/2022 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 3ης ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *