Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ίδρυση Βρεφικού Σταθμού στην Ιτέα

Βρεφικός σταθμός ιδρύεται στην Ιτέα.

Σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Δελφών, Χ. Σεγδίτσα-Πονήρη, ένα τμήμα του βρεφικού σταθμού ξεκινά τη λειτουργία του, και θα ακολουθήσει ένα δεύτερο μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες, με στόχο να φιλοξενηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.

«Ένα αίτημα πολλών ετών γίνεται πραγματικότητα με την ίδρυση βρεφικού σταθμού στην Ιτέα, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στα ίδια τα παιδιά, αλλά και συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ακόμα καλύτερη λειτουργία των οικογενειών τους», σημειώνει σχετικά ο Δήμος Δελφών, προσθέτοντας ότι «για μία ακόμα φορά, αποδεικνύει στην πράξη ότι βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και των οικογενειών τους, δημιουργώντας υποδομές με κατάλληλες συνθήκες φροντίδας για τα παιδιά, οι οποίες συνεπάγονται και την ομαλή ανάπτυξή τους στο πλαίσιο της προσχολικής εκπαίδευσης. Ταυτόχρονα διευκολύνει τον οικογενειακό προγραμματισμό, δίνοντας τη δυνατότητα στους γονείς να εργαστούν απρόσκοπτα, επιλέγοντας για τα παιδιά τους μία δομή φροντίδας υψηλής ποιότητας που θα συμβάλει στην καλύτερη δυνατή διαπαιδαγώγησή τους».

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Χρυσούλα Σεγδίτσα-Πονήρη σε δήλωσή της με αφορμή την ίδρυση του βρεφικού σταθμού στην Ιτέα σημείωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ένα αίτημα πολλών ετών των κατοίκων της περιοχής, μετά από τις εντατικές προσπάθειες όλων των αρμόδιων Υπηρεσιών του Δήμου, παίρνει σάρκα και οστά. Το ένα τμήμα του βρεφικού σταθμού της Ιτέας ξεκινά την λειτουργία του, ενώ στη συνέχεια, με την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών, θα λειτουργήσει και δεύτερο τμήμα, έτσι ώστε να μπορέσουν να φιλοξενηθούν όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά.»

Πηγή: kede.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τελεσίγραφο Χρ. Σταϊκούρα στις τράπεζες: Mειώστε τα επιτόκια δανεισμού – Στο τραπέζι νέα μέτρα στήριξης

Τι χαρακτήρισε ως “απαράδεκτο” ο λαμιώτης Υπουργός Οικονομικών – Τι ανέφερε για νέα μέτρα για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *