Ένας καθολικός ιερέας έχασε τη ζωή του όταν ένας σταυρός έπεσε πάνω του την ώρα που τελούσε λειτουργία στο Εκουαδόρ.
Βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τον πατέρα Πατρίσιο Αλφρέδο Σάντσεζ Μολινάρι, εφημέριο της ενορίας του Αενάου Βοηθού, να απευθύνεται στους πιστούς του στη Γουαγιακίλ το Σάββατο, λίγο πριν ο εσταυρωμένος καταρρεύσει και πέσει επάνω του.
Terrible!!
Tragedia en la iglesia Perpetuo Socorro, sur de Guayaquil.
El sacerdote Patricio Sánchez falleció tras caerle encima una cruz mientras oficiaba una misa.
El lamentable suceso causa gran conmoción entre los fieles y la comunidad católica. https://t.co/647JgyCrA5— Emergencias Ec (@EmergenciasEc) October 18, 2026
Η Αρχιεπισκοπή της Γουαγιακίλ επιβεβαίωσε την Κυριακή τον θάνατο του πατέρα Μολινάρι με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας:
«Ανακοινώνουμε ότι ο αγαπητός μας π. Πατρίσιο Αλφρέδο Σάντσεζ Μολινάρι, ο οποίος υπηρετούσε ως εφημέριος του Ιερού Ναού της Παναγίας της Διαρκούς Βοήθειας στο Κεντρικό Βικαριάτο, αναχώρησε για τον Οίκο του Πατέρα, ώστε να χαρεί την παρουσία και τη δόξα Του».
____________
Πηγή: cnn.gr
*Φωτογραφία αρχείου
Fonografos.net Ειδησεογραφικό portal Φθιώτιδας και κεντρικής Ελλάδας




