Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συγκίνηση…Η Φιλαρμονική Λαμίας έπαιξε τον Εθνικό Υμνο στο Νοσοκομείο Λαμίας – Βγήκαν στα παράθυρα νοσηλευόμενοι και ξέσπασαν σε κλάματα…

Σήμερα Πέμπτη 25/3/2021 με πρωτοβουλία του Δημάρχου Λαμιέων κ. Θύμιου Καραϊσκου, η Δημοτική  Φιλαρμονική Λαμίας παιάνισε τον Εθνικό Ύμνο  στιο Νοσοκομείο Λαμίας προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση!

Μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή για τους δεκάδες συμπολίτες μας που δίνουν την δική τους μάχη για την ζωή  αλλά  και για το ιατρικό/νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό που καθημερινά εργάζεται για να αντιμετωπίσει την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση που έχει επιφέρει ο κορονοϊός.

Μάλιστα  όταν η Φιλαρμονική έπαιξε τον Εθνικό,  στο Πέτρινο Κτίριο όπου και νοσηλεύονται περιστατικά Covid 19,  δύο ηλικιωμένοι άνδρες  βγήκαν στο παράθυρο και αφού ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Λαμιέων για την πρωτοβουλία και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την φροντίδα που τους δίνουν λίγο μετά, ξέσπασαν σε κλάματα

“Πριν από 200 χρόνια οι ήρωες προγονοί μας με τον αγώνα τους, απελευθέρωσαν το Ελληνικό Εθνος και δημιούργησαν το θαύμα του 1821 . Σήμερα, κάποιοι άλλοι ήρωες, οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας, δίνουν τον δικό τους αγώνα για να κρατήσουν τη κοινωνία μας όρθια, μπροστά στην ασύμμετρη απειλή της πανδημίας. Τους τιμούμε και αισθανόμαστε υπερηφάνεια και συγκίνηση. Είναι κι αυτός αγώνας για την ελευθερία. Με τα όπλα της επιστήμης και με την υψηλή αίσθηση καθήκοντος που τους διακρίνει, είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι και αυτός νικηφόρος. Για να μιλάμε και για το θαύμα του 2021. Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους” σημείωσε ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας κ.Ανδρέας Κολοκυθάς. ανέφερε: “Το Έθνος μας αγωνίστηκε για την ελευθερία του πριν 200 χρόνια. Σήμερα αγωνιζόμαστε για να ανακτήσουμε τον τρόπο ζωής που ξέρουμε και θέλουμε. Με την συστράτευση όλων μας θα τα καταφέρουμε. Χρόνια πολλά στο έθνος μας, χρόνια πολλά στην πατρίδα μας”.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Οδηγίες τι πρέπει να κάνετε αν γίνει σεισμός, για να παραμείνουμε ασφαλείς

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι σε Εύβοια και Αττική έπειτα από τον νέο και ισχυρότερο σεισμό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *