Τετάρτη , 6 Δεκεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ηλίας Κυρμανίδης – Το τόλμησε, πρωτοτύπησε και «έγραψε ιστορία» στο Μώλο!! [ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]

 

Σε μια κατάμεστη πλατεία επί τρεις ώρες ο υποψήφιος Δήμαρχος και οι πολίτες του Μώλου Φθιώτιδας συζήτησαν για όλα, σε μια εκδήλωση, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά σε προεκλογική περίοδο.

Ο Ηλίας Κυρμανίδης το είπε και το έκανε!!!! …. Έδειξε το πολιτικό του “βάρος”, τις γνώσεις του στην αυτοδιοίκηση αλλά και σχέδιο του για τον Μώλο και τον Δήμο Καμένων Βούρλων συνολικά.

Το Σάββατο 23/9/2023 στο Μώλο ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Καμένων Βούρλων πρωτοτύπησε και «έγραψε ιστορία» χωρίς καμία υπερβολή.

Είχε προαναγγείλει ότι δεν «θα απαγγείλει ποίημα» δεν θα χρησιμοποιήσει γραπτό κείμενο και δεν θα απευθυνθεί σε «χειροκροτητές».

    

Στόχευσε και απαίτησε να έρθουν και να τον ακούσουν όλοι και τα κατάφερε.

«Ελάτε όλοι. Κι εσείς που ακόμα δεν έχετε αποφασίσει. Ακόμα κι όσοι έχετε κάνει προς το παρόν κάποια άλλη επιλογή» είχε πει στο κάλεσμά του. Και οι κάτοικοι του Μώλουανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω. Σε μια κατάμεστη πλατεία (κάποιοι είπαν ότι μόνο ένας πρώην δήμαρχος το είχε καταφέρει πριν από πολλά χρόνια!) ο υποψήφιος δήμαρχος «έγινε ένα» με το ακροατήριο. Επί τρεις ολόκληρες ώρες δεν κουράστηκε κανείς, δεν έφυγε κανένας.
«Απόψε όλοι μαζί γράψαμε ιστορία! Χωρίς κείμενα, χωρίς πρωτόκολλα και χωρίς προεκλογικά τετριμμένα! Τρεις ώρες ουσιαστικής συζήτησης για το παρόν και το μέλλον μας! Η κοινωνία μας αντιδρά – σκέφτεται – συμμετέχει ξανά! Μόνο έτσι, Όλοι Μαζί θα πάμε το Δήμο μας Ξανά Ψηλά!» έγραψε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ηλίας Κυρμανίδης.

Σε ότι αφορά την προγραμματική του ατζέντα για το Μώλο, ο Ηλίας Κυρμανίδης δεσμεύτηκε για:

– Αξιοποίηση του δημοτικού χώρου στην παραλία του Μώλου και μετατροπής της σε Χώρο Τέχνης & Πολιτισμού για την πραγματοποίηση συναυλιών, μουσικοχορευτικών δρώμενων και άλλων εκδηλώσεων.
– Ανακαίνιση της αίθουσας εκδηλώσεων του Λυκείου Μώλου και μετατροπής της σε ένα σύγχρονο χώρο εκδηλώσεων, που θα μπορεί να φιλοξενεί θεατρικές παραστάσεις, επιστημονικές ημερίδες και άλλες συναφείς εκδηλώσεις.
– Την εκπόνηση μελέτης για τον εξωραϊσμό της ανατολικής εισόδου του Μώλου
– Ουσιαστική λειτουργία του Σιδηροδρομικού Σταθμού και παράλληλη στήριξή του με εσωτερική δημοτική συγκοινωνία για ηλικιωμένους, φοιτητές και αδύναμες κοινωνικές ομάδες.
– Αγροτική οδοποιία
– Αντικατάσταση του απαρχαιωμένου δικτύου ύδρευσης από το υδραγωγείο μέχρι το ύψος του ΠΑΘΕ, για να λάβουν επιτέλους τέλος οι διακοπές στην ύδρευση
– Οριστική αντιμετώπιση της «μάστιγας» των αδέσποτων.
– Διεκδίκηση από το Κεντρικό Κράτος ίδρυσης και λειτουργίας Παραρτήματος ΟΑΕΔ στο Μώλο.

Η ανάρτηση του κ. Ηλία Κυρμανίδη για την πολύ επιτυχημένη αυτή πολιτική εκδήλωση:

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Για το νομοσχέδιο για την φοροδιαφυγή μιλά ο Πρωθυπουργός στη Βουλή

  Για το σχέδιο νόμου  με τίτλο: «Μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής» μιλά στην …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *