Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ηλίας Σανίδας: “Ενωμένοι προχωράμε μπροστά για το καλό της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας”

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Ηλίας Σανίδας για την εκ νέου υποψηφιότητα του στις εκλογές 2023 με τον συνδυασμό του Φάνη Σπανού

 

“Αγαπητοί πολίτες της Φθιώτιδας,
φίλες και φίλοι,
Με αίσθημα ευθύνης, εμπειρία και το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον του τόπου μας, του Νομού Φθιώτιδας, συνεχίζουμε την μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε πολλά χρόνια τώρα στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Όλα αυτά τα χρόνια έχοντας υπηρετήσει από διάφορες θέσεις ευθύνης την Αυτοδιοίκηση, με σεβασμό στους πολίτες και με τους αξιακούς κώδικες που διέπουν την κοινωνία μας, εργάστηκα πάντα για το καλό όλων των πολιτών του νομού μας. Χωρίς διακρίσεις.
Την αγάπη και την προσήλωσή μου στο καλό του τόπου μας την είδατε καθημερινά στην πρόσφατη θητεία μου, από το έργο μου ως Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου αρχικά και στη συνέχεια ως Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, αλλά και στο παρελθόν ως Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού.
Θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που αδιάκοπα μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και να δεσμευτώ ότι θα συνεχίσω να σας δικαιώνω για την επιλογή σας στο πρόσωπό μου.
Με κύριο γνώμονα την αναπτυξιακή προοπτική του Νομού μας, ζητώ να με εμπιστευτείτε για ακόμη μια φορά. Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο Νομό Φθιώτιδας με το συνδυασμό του Φάνη Σπανού.
Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας.

Ενωμένοι προχωράμε μπροστά για το καλό της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, τονίζοντας ότι η Αυτοδιοίκηση δεν έχει χρώματα, αλλά έχει πρόσωπα. Πρόσωπα ικανά να υπηρετήσουν τον τόπο και τα κοινά με αξιοπρέπεια.”

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων [24/9/2023]

    Δείτε τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων, 24/9/2023   Πατήστε εδώ στο newsbeast.gr, για να ενημερωθείτε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *