Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την προσεχή Δευτέρα 10 0κτωβρίου από τις 9:00 έως τις 13:00 σε αίθουσα του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας

Σε ανακοίνωση του Δ.Σ της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας για την ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας, απευθυνόμενο στους εκπαιδευτικούς, επισημαίνει τα εξής:

«Σας υπενθυμίζουμε ότι το Δ.Σ της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας , αποφάσισε τη διενέργεια Εθελοντικής Αιμοδοσίας για τα μέλη και τους φίλους της , την προσεχή Δευτέρα 10 0κτωβρίου από τις 9:00 έως τις 13:00 σε αίθουσα του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας.

Στα δύο χρόνια που προηγήθηκαν λόγω της πανδημίας δεν ήταν δυνατή η διοργάνωση αιμοδοσίας . Αρκετοί συνάδελφοί μας όμως και οι οικογένειές τους, χρειάστηκαν και έλαβαν βοήθεια από την Τράπεζα Αίματος του Σωματείου. Είναι επιτακτική η ανάγκη να αυξήσουμε τα αποθέματά μας για να συνεχίσουμε την κοινωνική μας αποστολή.

Καλούμε όσες και όσους από εσάς έχετε τη δυνατότητα , να στηρίξετε με τη συμμετοχή σας την πολύ σημαντική δράση για τη ζωή όλων μας.

Υ.Γ Οι συναδέλφισσες-οι που λαμβάνουν αντιυπερτασική αγωγή και επιθυμούν να δώσουν αίμα , δεν πρέπει να λάβουν το φάρμακό τους το πρωί πριν την αιμοδοσία. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι δικαιούμαστε ειδική τριήμερη άδεια, η οποία καλύπτει την ημέρα της αιμοδοσίας και τις υπόλοιπες δύο ημέρες μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε όποτε επιθυμούμε μέσα στο τρέχον ημερολογιακό έτος».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Πόσοι συμπολίτες μας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό σε μία μέρα

Την Παρασκευή 25/11/2022, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι–rapid tests για κορονοϊό  στην Λαμία Οι δωρεάν δειγματοληψίες έγιναν από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *