Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Κ. Μητσοτάκης από Ασπρόπυργο: Θα κατασκευαστεί ένα από τα πιο σύγχρονα κέντρα logistics στον κόσμο, το μεγαλύτερο Logistics Hub, με παραπάνω από 1.000 θέσεις εργασίας

 

Αναφέρει ο Πρωθυπουργός για την επίσκεψη του το Σάββατο 2/3/2024 στον Απρόπυργο:

“Ευχαριστώ γι’ αυτή τη θερμή υποδοχή σήμερα στον Ασπρόπυργο. Έχουμε εκπονήσει ένα ολιστικό πρόγραμμα παρεμβάσεων για τη Δυτική Αττική, το οποίο ξεδιπλώνεται σε εθνικό, περιφερειακό και δημοτικό επίπεδο.
Είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ νωρίτερα μία πολύ μεγάλη επένδυση, που δρομολογείται στις εγκαταστάσεις της παλιάς Χαλυβουργίας.

Θα κατασκευαστεί ένα από τα πιο σύγχρονα κέντρα logistics στον κόσμο, το μεγαλύτερο Logistics Hub, με παραπάνω από 1.000 θέσεις εργασίας μόνο σε αυτό το κέντρο, για να μπορέσουμε να δώσουμε προοπτική, καλές και καλοπληρωμένες δουλειές στα νέα παιδιά της Δυτικής Αττικής. Και δεν είναι η μόνη επένδυση αυτή η οποία γίνεται και μετατρέπει τον Ασπρόπυργο σε ένα πανευρωπαϊκό κέντρο logistics, συνδυασμένων μεταφορών. Από την ανάπτυξη του κλάδου θα ωφεληθεί συνολικά ολόκληρη η Δυτική Αττική.

Γίνονται, λοιπόν, πολλά πράγματα και η χώρα, η Δυτική Αττική και ο Ασπρόπυργος αλλάζουν. Και σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια σας θέλουμε αρωγούς!”

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

2η Εαρινή Χορωδιακή Συνάντηση Λαμίας

Μουσικό διήμερο στη Λαμία Το Σάββατο 20 Απριλίου ώρα 8 μ.μ. και την Κυριακή 21 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *