Παρασκευή , 22 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Κ. Μητσοτάκης: “Ο Δεκαπενταύγουστος είναι μια μέρα ταυτισμένη με την ελπίδα και την αισιοδοξία και έχουμε κάθε λόγο σήμερα ως Ελληνίδες και ως Έλληνες να είμαστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον”

Οι ευχές του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Δεκαπενταύγουστο

“Σήμερα, από τις πιο μεγάλες εκκλησίες μέχρι τα πιο μικρά ξωκλήσια, ο Ελληνισμός η Ορθοδοξία γιορτάζουμε την Κοίμηση της Θεοτόκου. Ήθελα, ειδικά αυτή τη μέρα να βρεθώ σήμερα εδώ στην Τήνο, η οποία γιορτάζει τα 200 χρόνια από την εύρεση της θαυματουργού εικόνας.

Σήμερα η σκέψη μας κατευθύνεται στις Ένοπλες Δυνάμεις. Σε αυτές και σε αυτούς οι οποίοι φροντίζουν να είμαστε ασφαλείς σε αυτούς οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους στην άνιση μάχη με την πύρινη λαίλαπα. Γνωρίζουν πάντα ότι, η πολιτεία θα βρίσκεται κοντά τους και θα τους στηρίζει.

Ο Δεκαπενταύγουστος είναι μια μέρα ταυτισμένη με την ελπίδα και την αισιοδοξία και έχουμε κάθε λόγο σήμερα ως Ελληνίδες και ως Έλληνες να είμαστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον.

Παρά τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζουμε, η χώρα μας έχει ξεπεράσει πια μια δεκαετή κρίση και έχει κάθε δικαίωμα να ατενίζει το μέλλον με περισσότερη ελπίδα με περισσότερη αισιοδοξία, εξάλλου αυτές οι λέξεις είναι τόσο ταυτισμένες με την σημερινή μεγάλη μέρα.

Εύχομαι σε όλες και σε όλους, τις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες, στη σύζυγό μου η οποία εορτάζει κι αυτή, χρόνια πολλά, όπως σε κάθε Ελληνίδα σε κάθε Έλληνα είτε βρίσκονται στην Ελλάδα είτε βρίσκονται παντού στον κόσμο. Σήμερα γιορτάζει όλος ο Ελληνισμός γιορτάζει όλη η Ορθοδοξία. Χρόνια πολλά και πάλι.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Συμπλοκή στο Ωραιόκαστρο μετά από παρενόχληση κοριτσιών από αλλοδαπούς με μαχαίρια

Συμπλοκή νεαρών σημειώθηκε λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης στον προαύλιο χώρο του αφύλαχτου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *