Δευτέρα , 5 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Και νέος υποψήφιος για Δήμαρχος στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Υποψηφιότητα που θέτει νέα δεδομένα στην μάχη για τον Δημαρχιακό θώκο στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Μετά τις δύο γνωστές ήδη υποψηφιότητες στον Δήμο Καμένων Βούρλων για την Δημαρχεία, αυτή των κ.κ. Γιάννη Συκιώτη και Ηλία Κυρμανίδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του www.fonografos.net, έχει «κλειδώσει» και νέα υποψηφιότητα. Σημειώνεται βέβαια ότι επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει από κανέναν υποψήφιο, πέραν του κ. Συκιώτη που δήλωσε ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Δημαρχία.

Για την τρίτη λοιπόν υποψηφιότητα, πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία από τα Καμένα Βούρλα, ένας πολύ γνωστός και ενεργός πολίτης που έχει ασχοληθεί με τα κοινά.   Μία υποψηφιότητα που “αλλάζει τις ισορροπίες” στον Δήμο Καμένων Βούρλων και οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι είναι δεδομένη πλέον η συμμετοχή του στις εκλογές.

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για να ενημερώσουμε εκτενέστερα και για ποιον πρόκειται, καθώς αυτό το διάστημα γίνονται οι αναγκαίες πολιτικές και αυτοδιοικητικές «ζυμώσεις» για να σκιαγραφηθεί η συνολική δυναμική της νέας παράταξης που όπως πληροφορηθήκαμε, ήδη έχει αρκετά μέλη.

Επίσης πληροφφορίες αναφέρουν και τέταρτη υποψηφιότητα για τον Δήμο Καμένων Βούρλων,  που ακόμη όμως δεν έχει καταλήξει σε οριστικές αποφάσεις.

Εν αναμονή λοιπόν, εκείνο που πρέπει να τονιστεί σε κάθε περίπτωση είναι όλες οι υποψηφιότητες να μπορέσουν να προσφέρουν αυτό που θέλουν οι δημότες να δουν έμπρακτα από την όποια νέα Δημοτική Αρχή. Ένα εφικτό σχέδιο-όραμα για έναν καλύτερο, σύγχρονο Δήμο αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του για την ανάπτυξη της περιοχής.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης: Άκρως επιτυχημένη η πρεμιέρα της παράστασης “Loot/η Αρπαχτή”

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν οι παραστάσεις της Κεντρικής Σκηνής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Ρούμελης, με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *