Δευτέρα , 20 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Καινοτομίες που θα συμβούν για πρώτη φορά στα χρονικά στις εκλογές 2023

Μεγάλες αλλαγές θα υπάρξουν στις εκλογές 2023 καθώς τίποτα δεν θυμίζει την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων όπως τις είχαμε συνηθίσει.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η διαδικασία που αφορά τη μετάδοση των αποτελεσμάτων ψηφιοποιείται πλήρως, κι έτσι οι ανακοινώσεις θα γίνουν πολύ νωρίτερα.

Η ακτινογραφία της παρουσίας – συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στον Alpha
Οι εκπλήξεις του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ετοιμάζει εκπλήξεις για τη βραδιά των εκλογών, ώστε στις 20:00 να υπάρχει ήδη το αποτέλεσμα για το 1/4 των ψήφων της επικράτειας, δηλαδή το 25%+.

Μια ώρα μετά, στις 21:00, δηλαδή όταν σε άλλες εποχές γινόταν γνωστό το 10% πλέον θα υπάρχει αποτέλεσμα σχεδόν για το 80% της επικράτειας, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει σχεδόν τελειώσει η διαδικασία.

Όμως το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ετοιμάζει ακόμα μία έκπληξη καθώς νωρίς θα λήξει και το θρίλερ με τους σταυρούς των βουλευτών. Μάλιστα ειδικά στην πρώτη κάλπη τα αποτελέσματα αναμένεται να είναι γνωστά μέχρι τα μεσάνυχτα.

Τέλος, με βάση την ηλεκτρονική μετάδοση, όπως γίνεται και στην Κύπρο, τρεις φορές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τη συμμετοχή.

Το «κλειδί» στο σχέδιο του υπουργείου
«Κλειδί» για να γίνει όλο αυτό θα είναι τα tablet, με τα οποία θα εφοδιαστούν σχεδόν όλοι οι εκλογικοί αντιπρόσωποι, ενώ όπου δεν υπάρχει tablet, η διαδικασία θα γίνεται από το κινητό.

Συγκεκριμένα tablet και κινητά θα έχουν εφοδιαστεί με ένα λειτουργικό σύστημα, με το οποίο θα μεταδίδει άμεσα αποτελέσματα στη βάση του υπουργείου Εσωτερικών.

Έτσι εφόσον όλα λειτουργήσουν ρολόι από τις 19:00 και μετά που θα κλείσουν οι κάλπες θα υπάρχει συνεχής ροή και τα αποτελεσμάτων πιο νωρίς από ποτέ.

www.in.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Νέα Δημοκρατία: “Αποδείχθηκε για άλλη μια φορά, ότι ο «πολακισμός» είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα”

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την απόφαση του κ. Τσίπρα και της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *