Σάββατο , 10 Ιουνίου 2023

Καμένα Βούρλα, Άγιο Κωνσταντίνο και Καινούριο επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Φθιώτιδα κ Αθ. Λουκόπουλος

 

 

Ο κ. Λουκόπουλος συναντήθηκε με τον δήμαρχο κ. Ιωάννη Συκιώτη και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τηλειτουργία του δήμου τονίζοντας παράλληλα τη σημασία που έχει για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο ρόλος της Τ.Α.:

«Στοκυβερνητικό πρόγραμμά μας δεσμευόμαστε για την ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης με τους αναγκαίους πόρουςπου θα κατευθύνονται στη στήριξη αναπτυξιακών σχεδίων δράσης, τα οποία, σε συνδυασμό με τις πολιτικέςαρμοδιότητες, θα συμβάλλουν στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».

Κατά τις συζητήσεις που είχε με κατοίκους, επαγγελματίες, αγρότες και καταστηματάρχες κυριάρχησαν ηδύσκολη καθημερινότητα που διαμορφώνεται από την ακρίβεια, την αισχροκέρδεια στα τρόφιμα, το κόστοςπαραγωγής για αγρότες και κτηνοτρόφους που έχει εκτοξευθεί καθώς και η υψηλή τιμή του ρεύματος πουαπειλεί τη βιωσιμότητα πολλών επιχειρήσεων.

Ο κ. Λουκόπουλος αναφέρθηκε στη σχεδίαση και στηνεξασφάλιση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ της χρηματοδότησης αναπτυξιακών έργων στην περιοχή -μάλιστα«μέσα σε ένα ιδιαίτερα ασφυκτικό περιβάλλον», τονίζοντας στη συνέχεια τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τηνεπαναφορά του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ.

«Θέλουμε μια ΔΕΗ που να δημιουργεί κοινωνικό όφελος καιόχι να ρημάζει νοικοκυριά κι επιχειρήσεις. Είναι, δε, άκρως ανησυχητικό, όπως ανακοινώθηκαν τα στοιχείααπό την ΕΛΣΤΑΤ, ότι από τα 2,7 εκ. συμπολίτες μας που ζουν σε κίνδυνο φτώχειας, το 50,7% δηλώνειδυσκολία στην έγκαιρη πληρωμή πάγιων λογαριασμών, όπως αυτών του ηλεκτρικού ρεύματος», δήλωσε ο κ.Λουκόπουλος.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Διακοπές ρεύματος, το τριήμερο, στο Δήμο Λοκρών

  Ενημερωθείτε που θα γίνουν διακοπές ρεύματος στο Δήμο Λοκρών, το τριήμερο 10.11 και 12 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *