Breaking News

Καμένα Βούρλα: Συνάντηση Ηλία Κυρμανίδη με Χρυσόστομο Καρέλλη

Στον Δήμο Καμένων Βούρλων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Χρυσόστομος Καρέλλης, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα κ. Γιώργο Τζούφλα, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων κ. Ηλία Κυρμανίδη, στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν εκτενώς ζητήματα που αφορούν τη στήριξη των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων της περιοχής, καθώς και οι τρόποι με τους οποίους το Επιμελητήριο Φθιώτιδας μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις αναπτυξιακές προοπτικές του τόπου και στον ευρύτερο σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη των Καμένων Βούρλων.

Δες επίσης

Έκλεψαν χρυσαφικά αξίας 100.000€

Από σπίτι σε περιοχή της Φωκίδας Από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Άμφισσας – …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *