Ακολουθήστε μας στο facebook

Καμένα Βούρλα: Τεράστια επιτυχία για τους “Τιτάνες” – Πρωταθλητές Ελλάδας στο Παγκράτιο!!!!

Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη και σημαντική επιτυχία για τον Σύλλογο “Τιτάνες” στα Καμένα Βούρλα που δείχνει και την δουλειά που γίνεται  και το επίπεδο

 

Πρωταθλητής Ελλάδος 2024 ο Αθλητικός Σύλλογος  “ΤΙΤΑΝΕΣ” από τα Kαμένα Bουρλα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου αθλήματος που έγινε στην Αθήνα από 19 έως 21 Απριλίου 2024!

Με την συμμετοχή 31 αθλητών σε 4 διαφορετικά αγωνίσματα συγκέντρωσαν 20 χρυσά μετάλλια, 16 αργυρά και 8 χάλκινα ανάμεσα από 400 αθλητές από όλη την Ελλάδα!!!

Το σημαντικότερο όμως είναι η μοριοδότηση που παίρνουν οι αθλητές από τις επιτυχίες τους, για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και η εξασφάλιση της συμμετοχής τους με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Οκτώβρη στην Ρουμανία!

Ο προπονητής των Τιτάνων, Σκεπαρνάκος Κώστας  Παγκόσμιος  Πρωταθλητής και ο ίδιος στο άθλημα, δηλώνει στο www.fonografos.net, ιδιαίτερα υπερήφανος  για τα παιδιά που έχουν καταβάλει μεγάλες προσπάθειες και η επιτυχία τους αυτή ήρθε μετά από δύσκολη και τακτική  προετοιμασία.

 

Μπράβο στους αθλητές  για την σημαντική αυτή επιτυχία τους!!!

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην Παιανία ο Κ. Μητσοτάκης

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *