Breaking News

Κανονικά η κυκλοφορία στους δρόμους Λάρισας – Τρικάλων, Λάρισας – Καρδίτσας, Πύλης – Μεσοχώρας και Λάρισας – Τυρνάβου μέσω Δαμασίου

 

Δόθηκαν στην κυκλοφορία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι δρόμοι Λάρισας – Τρικάλων, Λάρισας – Καρδίτσας, Πύλης – Μεσοχώρας και Λάρισας – Τυρνάβου μέσω Δαμασίου

Στην κυκλοφορία δόθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι δρόμοι: ε.ο. Λάρισας – Τρικάλων, επ.ο. Λάρισας – Καρδίτσας, επ. ο. Πύλης – Μεσοχώρας και Λάρισας – Τύρναβου μέσω Δαμασίου.

 

Τα μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Θεσσαλίας ολοκλήρωσαν τις εργασίες αποκατάστασης και οι δρόμοι αποδόθηκαν σε κυκλοφορία. Ακόμη, μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε συνεργασία με μηχανήματα του Δήμου Λαρισαίων επιχειρούν για την αποκατάσταση αναχώματος του Πηνειού στην περιοχή της Γιάννουλης.

Δες επίσης

Κυρ. Μητσοτάκης: “Η πατρίδα προχωρά μπροστά με σχέδιο και ενότητα, με πολιτική σταθερότητα που αποτελεί το καύσιμο για τολμηρές μεταρρυθμίσεις και δίκαιες αλλαγές”

Η τακτική “Κυριακάτικη” επικοινωνία (28/6/2026) του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολίτες μέσω των social …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *