Κυριακή , 10 Δεκεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Καρακάντζας, Καραγιάννης και Ζωβοΐλη στη Δυτική Φθιώτιδα για τον δρόμο Στάγια-Κυριακοχώρι

Στη Δυτική Φθιώτιδα για τον δρόμο Στάγια-Κυριακοχώρι βρέθηκε επιτελείο της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 19-11-2020 η επίσκεψη στη Στάγια και στο Κυριακοχώρι στη Δ.Ε. Σπερχειάδας, του Αντιπεριφερειαρχη κ.Θανάση Καρακάντζα, όπως είχε προαναγγελθεί αμέσως μετά την επικοινωνία που είχε με τον υπουργό κ.Χρήστο Σταϊκουρα και τη δέσμευση τους για την υλοποίηση του αιτήματος σχετικά με την ολοκλήρωση του δρόμου, μεταξύ των δυο χωριών…

Τον Αντιπεριφερειαρχη συνόδευε ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Κώστας Καραγιάννης, η διευθυντήρια των Τεχνικών Έργων κα Αθανασία Ζωβοΐλη, η προϊσταμένη της τεχνικής υπηρεσίας και μηχανικοί της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Οι πρόεδροι των δυο χωριών με όλο το κλιμάκιο όπως ενημέρωσαν, επισκέφτηκαν το τμήμα του δρόμου από Στάγια προς Κυριακοχώρι και επισημάνθηκαν κάποιες επί μέρους λεπτομέρειες γύρω απ’ τη κατασκευή… Υπήρξε η  διαβεβαίωση από τους αρμοδίους ότι το έργο θα ξεκινήσει σταδιακά και προσεγμένα, όσο αφορά τα σημεία που στο παρελθόν υπήρξαν προβλήματα με κατολισθήσεις κλπ.

Η επίσκεψη συνέπεσε,   όπως πληροφόρησαν οι πρόεδροι των χωριών, με την εξουδετέρωση βλήματος που βρέθηκε στην περιοχή. “Υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση, αλλά κάνοντας χιούμορ, θα μπορούσε να πει κανείς ότι η έκρηξη ήταν για τα “καλοριζικα” του δρόμου!!!”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αταλάντη: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

  Δείτε το εορταστικό ωράριο Ο Εμπορικός Σύλλογος Αταλάντης “Η Ένωσις” ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *