Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Καρδίτσα: Καλέσματα συμμετοχής στην αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας για την ακρίβεια το πρωί της Δευτέρας 21 Μαρτίου

Καλέσματα συμμετοχής στην αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας για την ακρίβεια το πρωί της Δευτέρας 21 Μαρτίου απευθύνουν το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων, το Συνδικάτο Οικοδόμων και ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας.

Αναλυτικά:

Ανακοίνωση – κάλεσμα συμμετοχής του σωματείου εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου στην αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας της Δευτέρας (21/3)

Το σωματείο εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου Καρδίτσας χαιρετίζει των αγώνα τον μικρών εμποροβιοτεχνών της περιοχή μας.

Το αυξανόμενο κόστος ζωής, παίρνει επιπλέον φωτιά και από την πολεμική σύγκρουση στην Ουκρανία, που γίνεται για τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων και δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά μας συμφέροντα, για το λόγο αυτό ακριβώς απαιτείται και η άμεση απεμπλοκή της χώρας μας από τον πόλεμο.

Τα αιτήματα για την προστασία του εισοδήματος, απέναντι στην ακρίβεια, στα τιμολόγια του ρεύματος, των καυσίμων και των ειδών λαϊκής κατανάλωσης είναι κοινά.

Εμείς οι εργαζόμενοι θα δώσουμε τον αγώνα, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στον τόπο μας. Πληρώσαμε την κρίση, την πανδημία, τον Ιανό. Δεν θα πληρώνουμε και την ακρίβεια, που είναι αποτέλεσμα της απελευθέρωσης της Ενέργειας και του Πολέμου στην Ουκρανία.

Συμμετέχουμε στην αυτοκινητοπομπή τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, 10:30 το πρωί, στο χώρο της εμποροπανήγυρης. Καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργία στης 6 του Απρίλη και στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνουμε μαζί με άλλα σωματεία .

Σωματείο εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου ν. Καρδίτσας

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας, εκφράζει την συμπαράσταση και την στήριξή του στο δίκαιο αγώνα των εμπόρων και επαγγελματιών της περιοχή μας, που ένα μεγάλο μέρος τους είναι γυναίκες.

Τα αιτήματα τους για την προστασία του εισοδήματος, απέναντι στην ακρίβεια, στα τιμολόγια του ρεύματος, των καυσίμων και των ειδών λαϊκής κατανάλωσης είναι και όλων των λαϊκών οικογενειών της πόλης και των χωριών μας.

Οι γυναίκες του συλλόγου είτε είναι εργαζόμενες, είτε αυτοαπασχολούμενες, είτε αγρότισσες, είτε συνταξιούχες, αλλά και οι νοικοκυρές, οι άνεργες, παλεύουν καθημερινά με το αυξανόμενο κόστος ζωής, που παίρνει επιπλέον φωτιά και από την πολεμική σύγκρουση στην Ουκρανία. Μια σύγκρουση που γίνεται για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων και δεν έχει καμία σχέση με τα δικά μας συμφέροντα. Γ’ αυτό και ιδιαίτερα εμείς οι γυναίκες που φέρνουμε την νέα ζωή, απαιτούμε την άμεση απεμπλοκή της χώρας μας από τον πόλεμο.

Εμείς οι γυναίκες του Συλλόγου, που κομμάτι μας είναι και οι γυναίκες έμποροι και επαγγελματίες, θα δώσουμε τον αγώνα, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στον τόπο μας. Πληρώσαμε την κρίση, την πανδημία, τον Ιανό. Δεν θα πληρώνουμε και την ακρίβεια, που είναι αποτέλεσμα της απελευθέρωσης της Ενέργειας και του Πολέμου στην Ουκρανία.

Ο αγώνας των επαγγελματιών και εμπόρων της Καρδίτσας για την προστασία του εισοδήματος είναι κοινός με αυτόν των γυναικών.

Συμμετέχουμε στην αυτοκινητοπομπή τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, 10:30 το πρωί, στο χώρο της εμποροπανήγυρης.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Καρδίτσας χαιρετίζει την αγωνιστική πρωτοβουλία των εμπόρων και επαγγελματιών της περιοχή μας και εκφράζει την συμπαράσταση και την στήριξή του στο δίκαιο αγώνα τους.

Το μεροκάματό εξανεμίζεται πριν καν μπει στις τσέπες μας από την τεράστια ακρίβεια, στο πετρέλαιο, στο φυσικό αέριο, στα καύσιμα, στο super market, στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, που έχουν φτάσει στα ύψη.

Τα αιτήματα των μικρών εμποροβιοτεχνών είναι κοινά με τα δικά μας αιτήματα για την προστασία του εισοδήματος, απέναντι στην ακρίβεια.

Εμείς οι οικοδόμοι έχουμε πείρα στον αγώνα. Όπως κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια εμείς και τα παιδιά μας. Πληρώσαμε την κρίση, την πανδημία, τον Ιανό. Δεν θα πληρώνουμε και την ακρίβεια.

Συμμετέχουμε στην αυτοκινητοπομπή τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, 10:30πμ, στο χώρο της εμποροπανήγυρης.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Κίνα: Βγήκαν τα τανκς στους δρόμους για τις αντιδράσεις κατά της πολιτικής της «μηδενικής COVID»

Ανησυχία προκαλεί η εμφάνιση των τανκς στους δρόμους πόλεων της Κίνας, όπως η Σανγκάη, η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *