Τρίτη , 28 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Καταγγελία από δημότες σε βάρος του Δημάρχου Δήμου Μακρακώμης

Καταγγελία από δημότισσες σε βάρος του Δημάρχου Δήμου Μακρακώμης

Όπως ανέφεραν στο www.fonografos.net, μας αποστέλλουν την καταγγελία τους καθώς  “δεν βγάζουν  άκρη” με τους αρμόδιους και τις αντίστοιχες υπηρεσίες και θέλουν να δημοσιοποιήσουν τόσο το πρόβλημα τους αλλά και αγανάκτηση τους για την αντιμετώπιση που έχουν.

Αναφέρουν συγκεκριμένα στην καταγγελία:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ

“Κατά τη διάρκεια της θητείας του κ. Χαντζή  ως δημάρχου του Δήμου Μακρακώμης-Σπερχειάδας
παρατηρούμε τα εξής:

α. Παρά τις συνεχείς κλήσεις προς τη γραμματέα του γραφείου του για διάφορα θέματα της Περιοχής μας δεν ανταποκρίνεται μέχρι και σήμερα προφασιζόμενος ότι είναι σε Εξωτερικές εργασίες ή Συνέδρια με βάση τα λεγόμενα της υπαλλήλου του.
Συγκεκριμένα όμως δεν εμφανίζεται ΠΟΤΕ σε κάποιο από τα δύο κτίρια του Δήμου μας.

β. Αν και έχουν δοθεί απ’την Περιφέρεια μεγάλα ποσά για στειχειώδη έργα των Δήμων, αυτά δεν έχουν πραγματοποιηθεί.

Ένα μόνο έχει εκτελεστεί με αργούς ρυθμούς έως και σήμερα με το όνομα “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ” και έχει, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες* που επισυνάπτω, γίνει με φοβερές κακοτεχνίες από φτηνά συνεργεία με αποτέλεσμα οι πολίτες να μην μπορούν να περπατήσουν.

Σε αυτό το link που επισυνάπτω :
https://www.facebook.com/100056861034529/posts/191856816053018/

Από την σελίδα Κοινότητα Μακρακώμης
https://www.facebook.com/profile.php?id=100056861034529

Οι αρμόδιοι του Δήμου παραπληροφόρουν τους πολίτες δείχνοντας φωτογραφίες που δεν είναι από την περιοχή της Μακρακώμης και τα έργα που φαίνονται σωστά εκτεκεσμένα δεν είναι στην πραγματικότητα έργο που ανήκει στο Δήμο Μακρακώμης επίσης.

γ. Σχετικά με το θέμα με τα αδέσποτα του Δήμου μας δρν υπάρχει καμία πρόνοια γι’αυτα, ώστε οι δρόμοι της περιοχής μας είναι λερωμένοι καθημερινά και φυσικά όσο για τη διατροφή τους ενδιαφέρονται μόνο ορισμένοι πολίτες του Δήμου που χρεώνονται οι ίδιοι τις τροφές τους.

Στην σελίδα του Φιλοζωικού συλλόγου στο link :
https://www.facebook.com/%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B6%CF%89%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%A3%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%A6%CE%B8%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%82-2017-1875420672706421/

το συγκεκριμένο άρθρο
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2672315873016893&id=1875420672706421

δείχνει άτομα στο Δήμο Μακρακώμης να συνεργάζονται με την κ. Μπατζώκα του Φιλοζωικού συλλόγου Λαμίας που στη πραγματικότητα έγινε μόνο για τις φωτογραφίες.

Σε καθημερινή βάση τίποτα από την φροντίδα των αρμοδίων δεν είναι αλήθεια και εμφανίζονται μόνο στο Δήμο σε Εθνικές γιορτές ή εκδηλώσεις.

δ. Υπάρχει επίσης αναξιοκρατία στο Δήμο Μακρακώμης καθώς η πιο τρανταχτή περίπτωση είναι στη Τράπεζας Πειραιώς αφού στη θέση της διευθύντριας έχει τοποθετηθεί η σύζυγος του εν λόγω Δημάρχου Μακρακώμη, χωρίς φυσικά να διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα.

ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΙΝΙΑΝΩΝ 5- ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΗΜΟΥ (ΧΑΝΤΖΗ Γ.) ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ

Μετά από αίτημά μου προς την Τεχνική Υπηρεσία του ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ , σχετικά με την κατασκευή πεζοδρομίου μου, που ήδη είχε δρομολογηθεί απ’ τον αρμόδιο Μηχανικό κατόπιν συνεννόησης μαζί μας είχα τις εξής δυσάρεστες εξελίξεις:

α) Επισκέφθηκε απρόοπτα και ύπουλα ο κυρ. Δήμαρχος Χατζής Γιώργος (που συνήθως δεν εμφανίζεται ΠΟΤΕ ούτε στο Δήμο αλλά και ΠΟΥΘΕΝΑ παραμόνο σε ταβέρνες και σουβλατζίδικα της περιοχής) και έδωσε εντολή χωρίς την συγκατάθεσή μας ως ιδιοκτήτες της κατοικίας που βρίσκεται το χαλασμένο πεζοδρόμιο ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.

β) Στη συνέχεια αναγκαστήκαμε να επισκεφτούμε στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και έγινε κάποιο αίτημα παραπόνων φυσικά αλλά μετά από αρκετό διάστημα που μεσολάβησε σκόπιμα μου απάντησαν όπως ήταν φυσικό αρνητικά για προσωπικές διαφορές.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες που μας επισύναψαν με την καταγγελία:

 

Την παραπάνω καταγγελία μας ζήτησαν να δημοσιοποιήσουμε οι  κυρίες Φάρου Λουΐζα και Χορμόβα  Αικατερίνη.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Για ποια θέματα συνεδριάζει υπό τον Πρωθυπουργό, το Υπουργικό Συμβούλιο

Στις 11:00 την Τρίτη 28/3/2023 θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου, το Υπουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *