Ακολουθήστε μας στο facebook

ΚΔΑΠ Δημου Λαμιέων: Τα παιδιά εκπληρώνουν μέσω του “Make a Wish” την ευχή του μικρού Σ.

Τα παιδιά των ΚΔΑΠ του Δημου Λαμιέων εκπληρώνουν μέσω του MakeaWish την ευχή του μικρού Σ. !

Tο Make-A-Wish (Κάνε- Μια – Ευχή Ελλάδος)συμπληρώνoντας το 2021 25 χρόνια από την ίδρυσή του στην Ελλάδα και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής μας κάλεσε να «ενώσουμε» διαδικτυακά όλοι μαζί τα βήματά μας μέσα από έναν εικονικό περίπατο σε όλη την Ελλάδα, ώστε να στηρίξουμε ακόμα περισσότερα παιδιά με σοβαρές ασθένειες, δίνοντας έτσι δύναμη στα παιδιά αυτά να πιστέψουν στο όνειρό τους να γίνουν καλά.

Ο οργανισμός κάλεσε το Δήμο μας να διαδώσει το όραμά και το έργο του, γιορτάζοντας αυτή τη σημαντική ημέρα, με τη φωταγώγηση του Βιοκλιματικού Κτιρίου της ΔΕΥΑ Λαμίας στα χρώματα του Make-A-Wish.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Λαμιέων, τα δικά μας παιδιά, ανέλαβαν να πραγματοποιήσουν μία παιδική ευχή, υιοθετώντας μέσω του MakeaWish την ευχή του Σ. να αποκτήσει το δωμάτιο των ονείρων του.
Πριν λίγες ημέρες η ευχή του Σ. πραγματοποιήθηκε δίνοντας πρώτα σε εκείνον αλλά και σε όλους εμάς χαρά και ικανοποίηση!

(Βίντεο από την εκπλήρωση της Ευχής: https://fb.watch/hRgT0FXTyU/ )

Στο βίντεο που ακολουθεί μαθητής των ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Λαμιέων εκπροσωπώντας όλους τους μαθητές των ΚΔΑΠ του Δήμου μας συμβολικά πραγματοποιεί την ευχή ενός παιδιού στέλνοντας την αγάπη και τη θετική ενέργεια όλων μας! (https://www.youtube.com/watch?v=VdKFjaElNlw)

 

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η 22η Γιορτή Παραμυθιών στην Κέα (Τζιά) είναι αφιερωμένη στη γυναίκα

Η 22η Γιορτή Παραμυθιών θα πραγματοποιηθεί στην Κέα (Τζιά), 20 με 28 Ιουλίου 2024, ενώ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *