Δευτέρα , 17 Ιανουαρίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Αντιπαράθεση Κέντρου Υγείας Μακρακώμης και ΕΚΑΒ

Πεδίο αντιπεράθεσης  δημιουργήθηκε σχετικά με την διακομιδή ασθενών με κορονοϊό  με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Κέντρο Υγείας Μακρακώμης στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Εκατέρωθεν με δηλώσεις τους σε ραδιοφωνικό σταθμό,  η Διοίκηση  του Κέντρου Υγείας Μακρακώμης  και ο Πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ τοποθετήθηκαν σχετικά. Η διοίκηση του Κέντρου σημείωσε ότι είναι ανυπόστατη η καταγγελία ότι έχει δοθεί εντολή να μην μεταφέρονται ασθενείς με covid από το Κέντρο Υγείας Μακρακώμης. Υποστήριξε ότι όταν συνέβη κάτι τέτοιο ήταν διότι δεν υπήρχε το απαραίτητο προσωπικό για την διακομιδή και οι αγροτικοί ιατροί δεν μπορούν να ανταποκριθούν μόνοι τους. Προφανώς αφορά τα προβλεπόμενα μέτρα για την μεταφορά ασθενών. Από την πλευρά του ΕΚΑΒ  για τον σταθμό του που συστεγάζεται με το Κέντρο Υγείας Μακρακώμης, δηλώθηκε ότι γενικότερα, δεν πρέπει σε περιστατικά υγείας να αρνείται κανένας επαγγελματίας υγείας να δώσει βοήθεια σε ασθενή…

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Το ζητούμενο βέβαια άσχετα με την έκβαση της αντιπαράθεσης αυτής, είναι στον κάθε πολίτη να του παρέχονται οι προβλεπόμενες  υπηρεσίες υγείας, όπως και πλήρης στελέχωση τόσο του ΕΚΑΒ όσο του Κέντρου Υγείας είναι σημαντική και απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία τους,  καθώς θεωρούμε όλοι  ανεξαιρέτως σε αυτό αποσκοπούν μέσα από το λειτούργημα που κάνουν.

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

ΕΟΔΥ: πάνω από 18.000 τα νέα κρούσμα και στους 101 οι νεκροί…

Η σημερινή 17/1/2022 ανακοίνωση του ΕΟΔΥ “Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *